Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel nehezebb párt keresni? Ha igen, miért, mikor elvileg az emberek nagyrésze szereti a gyerekeket.

Nem lehet egy gyerekre fogni a kapcsolat kudarcát.
Ahol szar a kapcsolat, ott nem a gyerek miatt, hanem eleve szarnak egymásra a felek. Csak látszólag tűnik annak hogy a gyerek miatt.
Hallok olyan kapcsolatokat ahol a nő ráakaszkodik a gyerekes pasira, a pasi csak alkalmira használja a nőt, ha nem akar ráérni, mindig a gyerekére hivatkozik hogy a gyerek miatt nem ér rá felugrani hozzá megdugni.
A nőnek persze úgy jön le, hogy gyerekes pasi gond.
Dehogy az, csak ő nem kell a pasinak.
Ennyit a gyerekes hapsikról, nőben ugyanez megy. Ha a nőnek nem igazán kell a pasi, előszedi a gyerekre hivatkozást hogy jaaj most a gyerek így úgy nem érek rá.
Persze ha álmai szerelme a pasi, rögtön lenne ki vigyázna a 3gyerekére.
Soha nem ok a gyerek egy kapcsolatban. Legfeljebb picit nehezebb logisztikázni.

33# Ott se a gyerek az oka.
Mondjuk nem tűnt fel neked hogy nem rád kiváncsi, hanem nincs túl az exén, és rád zúditja a lelki harcait.
Nem volt beléd szerelmes.
A többit te képzeled hozzá.
Akit érdekelsz, az nem lelki szemetesládának fog használni.
Minden más bla bla.

Feltételezem, mielőtt valaki gyereket vállal, végiggondolja, hogy kell-e ez neki. Az aggódás, hogy pénzbe, időbe, türelembe kerül a gyerek. És bevállalja.
Én ugyanezt végiggondoltam, és úgy döntöttem, nekem nem kell gyerek. Senki gyereke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!