Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel nehezebb párt keresni? Ha igen, miért, mikor elvileg az emberek nagyrésze szereti a gyerekeket.

A szereti a gyerekeket nem azt jelenti, hogy más gyerekéért felelősséget akár válalni. De még feltétlen gyereket se akar.
Engem pl idegesítenek a gyerekek, kivéve a barátom gyerekei...na meg a sajátom, őt nyilván szeretem és akartam is.
23 évesen szültem, apa nem kever...ez se mindegy. Na meg rendezett körülmények között élek és van segítségem is. Volt párom lányát (lányom feltestvérét) is szerettem/szeretem. A mai napig jó a kapcsolatunk...ő már 20 éves, lányom 8.
Az viszont biztos, hogy nem szeretnék több gyereket, egyre van kapacitásom minden értelemben. Olyan pasi se jöhet szóba, akinek több gyereke van.
Az sem mindegy ki hogy néz ki gyerek után. Sokmindenen múlik.
Volt azóta egy rövidebb kapcsolatom, lányommal teljesen jó volt a viszonya...de ő sajátot is akart még, aztán nem huztam az idejét, mert én nem.
Utána egy 4 éves kapcsolatom volt, neki se volt gyereke és nem is ragaszkodott sajáthoz. Teljesen jól működtünk 3an. Ő meghallt 🕊.
Most van egy kapcsolatom, 8 hónapos. Neki sincs gyereke és már nem is akar. Eddig oké minden.
Az se mindegy hogy a gyerek hogy van nevelve.
Én értem teljes mértékben, ha valakinek gond a másik gyereke. De sok NORMÁLIS embert nem zavar a gyerek.
Itt gyakorin elterjedt, hogy amelyik pasi vállal gyerekkel az selejt, meg gyerekes nő nem kell csak szexre...a valóság az, hogy nagyon sok normális ember gyerekes párral is teljesen jól működik.
N 31

27# Mert ha nincs gyereked, nem tudod milyen az ha van.
Nekünk van, de mi azt is tudjuk milyen az ha nincs.
Hátrányban állsz, és inkompetens vagy a témában, így senkit nem érdekel a véleményed mert nem releváns.

28 Te pedig még mindig nem vagy senki ahhoz, hogy megmond kinek lehet itt véleménye és kié releváns. Mit képzelsz te amúgy magadról?! Ha már itt tartunk, akkor szerintem meg a te kötekedő, korlátolt véleményed nem érdekel senkit, 1-1.
Nem csak annak releváns a véleménye, aki gyerekkel próbál párt keresni, hanem a másik oldalnak is, akik pl voltak már együtt gyerekes férfival/nővel és saját bőrükön tapasztalták milyen is az. Vagy akinek közeli hozzátartozója, barátja volt ilyen helyzetben és elmesélte neki milyen nehézségekkel járt a kapcsolat. Illetve ott vannak azok, akiknek határozott véleményük, hogy nem kezdenének soha gyerekes férfival/nővel. És bizony, közülük sokan akarnak amúgy gyereket, de sajátot, tehát ennek ellenére sem jönnének össze olyannal, akinek már van.
Bármennyire csípi a szemed, ugyanúgy releváns az ő véleményük is és pont annyi joguk van ideírni, mint neked!

Nem kell ahhoz gyerekem legyen, hogy tudjam nem akarok sajátot, ezáltal gyerekes pasival sem jönnék soha össze. És nem én vagyok az egyetlen, aki ezen az állásponton van, plusz ott vannak azok, akik ugyan akarnak, de másét nem, illetve akiknek már volt gyerekes párjuk és köszönik többet nem kérnek belőle. Halkan megjegyzem, ez meglehetősen sok embert takar, akiknek mind releváns a véleményük a témában, szóval azt kijelenteni, hogy mivel téged nem érdekel az ő véleményük, így senki mást sem, meglehetősen beképzelt, korlátolt és antipatikus hozzáállás. Engem a hozzád hasonló rosszindulatú, ok nélkül kötekedő emberek véleménye nem érdekel és mint látom ezzel sem csak egyedül én vagyok így. 🤷🏻♀️
A kérdés, hogy nehezebb-e gyerekkel párt találni, a válasz pedig, hogy igen. Lehet tagadni, épp csak semmi értelme nincs, ugyanis, mint fentebb is írtam a gyerekesek máris kiesnek, mint potenciális jelölt azoknál, akik saját maguk soha nem akarnak gyereket és emiatt gyerekes párt se, azoknál, akik másét nem akarják nevelni meg azoknál is, akik már nem jönnének össze velük. Mégis ez hogy a viharba ne lenne releváns! Nyilván függ attól is, hogy kinél próbálkozik és éppen ezért fontos mindenki véleménye. Csak azért, mert nincs gyerekünk, még pöccre annyi jogunk van leírni a meglátásainkat a témáról, mint neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!