Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel nehezebb párt keresni? Ha igen, miért, mikor elvileg az emberek nagyrésze szereti a gyerekeket.

“Akár nevelt, akár nem egy gyerek alapból semmiképp nem lehet konfliktus forrása”
Dehogynem lehet! Több barátnőm is randizott gyerekes pasival, állandóan konfliktus forrás volt. Valami mindig bekavart a gyerekkel kapcsolatosan, több programjuk is meghiúsult, mert jaj most a gyerek beteg lett, jaj most el kell elmenni érte az oviba/suliba, jaj utolsó percben kitalálta a gyerek h mégsem akar ide menni, hanem oda akar stb stb. Együk barátnőméknél volt olyan, hogy a pasas lánya állandóan nyavalygott, hogy az apja miért alszik barátnőmmel és rendszeresen kihisztizte, hogy minimum hadd aludhasson köztük. De ez csak egy a sok közül. A rengeteg hisztiről meg társairól, amit el kellett viselniük ne is beszéljünk. Egyik kapcsolat se volt hosszú életű.
Én sem kezdenék soha gyerekes férfival. Sajátot sem akarok, nem hogy másét! Nem mindenki szereti amúgy a gyerekeket, plusz más szeretni őket tisztes távolságból és más rendszeren elviselni valaki más gyerekét (esetleg együtt élni vele) és minden nyűgjét.

“Sajátot sem akarok“ - Te is voltál gyerek, és ha a szüleid is így vélekedtek volna, akkor Te most hol lennél? :D
Amúgy meg aki alapból ilyen gyerekellenes, az könnyen talál ürügyeket, hogy miért a gyerek az oka mindennek, szóval anélkül inkább kímélj meg minket!

"Te is voltál gyerek, és ha a szüleid is így vélekedtek volna, akkor Te most hol lennél? :D"
És?? Ez a fájdalmasan gyenge "érv", mégis mit igazol? A világon semmit. Az a SZÜLEIM döntése és élete volt, ők önként vállalkoztak erre, mert akartak gyereket, ez viszont az ÉN életem és az én döntésem, a döntésem pedig az, hogy nem kell gyerek. Vagy talán azért, mert a szüleim anno vállaltak engem, nekem is kötelezően akarnom kell? Logika a javából.. Ja, nem. Az meg hogy hol lennék? Megint egy rendkívül értelmes és logikus érv.. segítek: nem lennék, ergo nem tudnék semmiről, innentől teljesen értelmét is vesztette az egész téma.
Attól pedig, hogy valaki nem akar gyereket, nem lesz "gyerekellenes", felesleges mindent felcímkézni, arról meg nem én tehetek, hogy nem látsz tovább a szemellenződnél és szerinted egy gyerek soha nem okozhat konfliktust. De bizony, okozhat, millió és egy példa van rá. Senki nem mondta, hogy mindennek a gyerek az oka, de igen is rengeteg probléma forrását okozza egy olyan kapcsolatban, ahol az egyiknek van, a másiknak nincs, ez van.
Amúgy meg, mint írtam, soha nem állnék le gyerekes pasival, pedig próbálkozott már több is, szóval inkább ti kíméljetek meg engem. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!