Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az társkeresésnél problémásnak számít ha szakítás után néha összejárok az exel szexelni?
Férfi vagyok
Kapcsolatot tőle már nem akarok, de ha szexelni akar nem zavarom el, főleg mivel nekem is igényem van szexre, vele pedig a szex működik legalább.
Ezt így tisztáztam is vele
Kérdés hogy ez mennyire számít problémásnak?
Vagy csak elég ha nem tudnak róla mások?
Nekem ez kizáró ok lenne.
Elég aljas dolog lenne úgy összejönnöd valakivel, hogy a háta mögött az exedhez jár dugni.
Mondjuk azt nem értem honnan veszi valaki hogy új kapcsolat mellett is összejárnék az exel
Most nyilván szingli vagyok, így megtehetem. Ha a szingliségnek vége igényem sem lenne az exre
#3-6 al egyetértek. Nem kívànatos kötődést alakítasz ki valakiben, akit valszeg rég bannolnod kellett volna.
Nàlam a magadfajta kapja a szararcú jelzőt.
"Nem kívànatos kötődést alakítasz ki valakiben, akit valszeg rég bannolnod kellett volna."
Bannoltam is, de szükségem volt egy nála lévő ruhámra, amit kicseréltem egy nálam lévő holmijára. Az üzlet kapcsán fel kellett oldjam a tiltást.
Amúgy ezt magyaráztam neki is, hogy ez így neki sem jó, hosszútávon őt gátolja a továbblépésben. De ő meg azzal van hogy orvosi baja van a hüvelyszárazságával így ez őt most nem érdekli, meg kell oldjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!