Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért nem tudják már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nem tudják már az ismerkedés elején közölni a másikkal, hogy mit is keresnek igazából?

Figyelt kérdés

Nem egyszer futottam bele abba a szituba, hogy randiztam valakivel, akár heteket is, ki is alakultak köztünk az érzelmek, majd az illető végül közölte, hogy nem erre vágyik hosszú távon.

Itt most olyan tényezőkről beszélek, amik már az ismerkedés legelején akár online is kiderülnek? Miért van az, hogy inkább hitegetjük a másikat, majd az első adandó alkalommal közöljük, hogy ez annyi volt?

2023. febr. 10. 12:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek kapcsolatot akarnak. Mindegy, kivel. Egyetértek veled, szerintem is azzal kéne kezdeni csak, akiről tudjuk, hogy kell. De sokan úgy állnak hozzá, hogy valaki dugjon velük, a többi meg majd kialakul.
2023. febr. 10. 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
mert fingjuk sincs h valójában csak az inger kell az unalmas életükbe. jujj vajon kellek neki? megbántom ha nemet mondok? mit reagál ha direkt megbántom? vajon elég jó vagyok? irt ugyhogy igen, de vajon a másiknak, neki elég jó vagyok? most unatkozom szoval mindenkibe belekötök. ahj most emiatt utálnak, vajon visszafogadnak? ha igy nyalizok megfelel? stb stb stb erről és hasonlókról szól az életük
2023. febr. 10. 12:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy sokan az elején kompromisszumkészebbek, majd jön egy random pillanat, egy bekattanás,eltűnik a lila felhő, és inkább folytatják a bizonytalan párkeresést, minthogy áldozatot kelljen hozniuk valakiért, akivel amúgy meglenne a kémia.
2023. febr. 10. 12:17
 4/19 anonim ***** válasza:
#2 kieg: túlválaszték van, igy senkinek nem kell senki inkább, de maga a válogatás "izgi" lehet
2023. febr. 10. 12:18
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Én azért nem mondom, mert ez az adott embertől függ. Lehet, hogy két hónap után úgy gondolom, hogy ő lesz a megfelelő társ számomra, és akkor komoly párkapcsolatot akarok. Lehet, hogy két hónap után ott fogunk tartani, hogy jól elvagyunk, kedveljük egymást, működik a dolog, de még meglátjuk, mi lesz. Lehet, hogy két hónap után kiderül, hogy csak szex lehet köztünk. És az is lehet, hogy néhány hét után rájövök, hogy mégsem jön be, és akkor off.

Mindez az adott embertől függ.

2023. febr. 10. 12:32
 6/19 A kérdező kommentje:

Sokak viszont ezt sem tudják egyértelműen közölni a tapasztalataim alapján?

#te pl közlöd, hogy legyen akkor csak szex?

2023. febr. 10. 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

Mert alkalmi szexet könnyen minden nő, de a férfiak közül csak a legvonzóbb 10% kaphat úgy, hogy felmegy egy hétre a tinderre vagy elmegy párszor bulizni. Minden más férfinak hazudnia kell, hogyha alkalmi szexre vágyik, mert nem elég vonzó ahhoz, hogy csak szexre kapcsolat nélkül könnyen elmenjen vele egy nő.

Tudom, most ledobtam az igazságbombát.

2023. febr. 10. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Ki mire érdemes/alkalmas.
2023. febr. 10. 12:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 1-essel. Ez az amikor kényszeresen, görcsösen hajkurásszák az emberek a párkapcsolatot. Nem megismernek valakit akivel szeretnének párkapcsolatot hanem szeretnének párkapcsolatot és ehhez keresnek valakit. Ez nem az egészséges sorrend, így alakul ki ez a sok pár évig tartó tiszavirág kapcsolat, házasság.
2023. febr. 10. 13:03
 10/19 anonim ***** válasza:

6

Persze, nyilván közlöm az illetővel. (Mint ahogy egyébként velem is közölték már, hogy csak ez vagy csak az jöhet szóba.)

2023. febr. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!