Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiuk Ti találkoznátok netes ismerkedés után kép nélkül a másikkal?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha mondjuk csak egy arc képet láttok a másikról. Bele mennétek egy találkozóba? Hajlandóak lennétek utazni is érte?2021. jan. 14. 20:35
1/12 anonim válasza:
Nem. Úgy gondolnám kamu, vagy rejteget valamit.
2/12 anonim válasza:
Én találkoztam már így 3 alkalommal is.
Ebből 2x teljesen megértettem, hogy miért nem küldött képet, egyszer pedig egy teljesen áltagos, számomra vonzó nő volt, nem is értettem, hogy miért nem kaptam fotót.
3/12 A kérdező kommentje:
2 válaszolo, es fogtad es ott hagytad az első 2 nőt? Közölted velük h bocs de nem? Vagy hogy zajlott?
2021. jan. 14. 20:50
4/12 anonim válasza:
Ha az arcáról küld, persze. Az miért kép nélkül?
Ez a testvizsgálgatás fotóról olyan "Józsi bácsi szájnyaldosva nézegeti az Ottó katalógust", blő.
6/12 anonim válasza:
3: úriember vagyok, leültem velük a kávéra, amit ígértem, elcsevegtünk egy szűk órát, utána udvariasan elköszöntem.
(az egyikük konkrétan a legrondább nő volt, akivel találkoztam valaha, de én hívtam vak randira, akkor nem vagyok bunkó vele, ha én kockáztattam be)
7/12 anonim válasza:
Pedig nincs ronda nő, azt mondják itt. A kérdező pedig kapott arcképet.
8/12 anonim válasza:
Arról mindent meg tudok állapítani,ha gondolod küld el az arcát aztán le írom.
9/12 anonim válasza:
Volt rá példa, soha többé, és felülről készített fotó is felejtős!
10/12 anonim válasza:
Arc esetén még talán, de necces. A mai világban, amikor mindenkinek van telefonja és 10 mp.-be telik egy képet csinálni, nem hiszem el, hogy akkora probléma a másiknak küldeni egy képet. Ha nem küld, akkor vagy csúnya az illető, vagy önbizalmi problémái vannak (jobbik eset) vagy paranoiás (ez megint csak kizáró tényező, ki akar paranoiás nővel járni?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!