Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a 20-30-as férfiaktól kérdezném, akik a fogyókúra romantikus világáról tartanak előadást az első randin:úgy gondolják, hogy a max.60 kg-os nők nem találkoznak bunkó férfiakkal? A csinos alak szerintük garancia a minőségi, odaadó kapcsolatra?
Megkérem szépen a válaszolókat, hogy inkább a minőségi kapcsolatok arányáról beszéljük vékony nők esetében, ne pedig a fogyókúra szépségről olyan nőknek, akik meg vannak elégedve magukkal :)
Köszönöm szépen.
" a minőségi kapcsolatok arányáról beszéljük vékony nők esetében"
Nincs ilyen statisztika.
A túlsúlytól nem garancia a jobb kapcsolatra.
A csinos alak a minőségi, odaadó kapcsolatra csupán részben garancia. Eleve nem értem mit keresnék egy randin egy olyan nővel, aki nem tetszik. Ugyan olyan butaság volna részemről arról papolni egy nőnek, hogy ilyen vagy olyan változást eszközöljön magán, mint neki, hogy változtassak az ízlésemen. Patt helyzet volna. Van ennek értelme ? Nem hiszem.
31/f
Én rendszeresen mozgok, vegetáriánus vagyok, nem eszem sok édességet, nem szoktam chipset enni. És van rajtam kb 15 kiló felesleg. Igaz, már nem vagyok fiatal, pár éve kevesebb volt a túlsúly rajtam, de az igazság az, hogy aki hízékony alkat az csak konkrét fogyókúrával és keményebb edzéssel tudja kordában tartani a súlyát, és ha erre nincs módja vagy lelki ereje, akkor az egész borul. Nem eszem többet, mint a barátnőm, sőt, ő még tv nézés közben chipset is zabál, és mégis ő mindig vékonyabb volt mint én. Egyszerűen ilyen alkat vagyok. Szülés előtt én is tudtam 55-60 kiló között tartani a súlyomat, de most már örülök ha lemegy hetven alá. Ez van. Pedig nem eszem többet, viszont nem tudok kemény edzéseket tartani, mert többszörösen lesérült a lábam, tönkre a gerincem (kezdődő sérv) így marad a jóga és az úszás, ezek pedig jó közérzetet adnak, de nincs olyan hatásuk mint a futásnak és a súlyzós edzésnek, jelenleg mindkettő tiltott nálam.
Viszont ismerek olyan vékony embert aki sosem fogyózott és zabál, és még mondják, hogy a genetika csak kifogás Hát rohadtul nem.
Ha jársz rendszeresen úszni, az segít a fogyásban. Ha csak 1-2 havonta egyszer pancsikálni, az nem. Mindenki tud fogyni ez a genetika csak duma. Persze, van aki könnyebben felszed súlyt, de mindenkinek van egy kalóriaigénye, aminél ha kevesebbet visz be akkor fogy, ha többet, akkor hízik. Ez mindenkinél így működik. Amúgy tipp. Minél egyszerűbb a szénhidrát, annál hamarabb kerül a rendeltetési helyére, azaz az izmokba ahol glikogénként raktározódik. Ha a raktár tele és rátöltessz, akkor zsírt csinál a szervezet. Vagy lassan kell a raktárat megpakolni vagy kiszámolni mennyi az annyi és kevesebbet enni.
31/f
Világ életemben volt súlyproblémám,mégis sokkal normálisabb pasasokat fogtam ki,mint a bájos és vékony barátnőm.
Lelki beállítottság függvénye az egész.
Általában a kövérséggel jár valami pszichés ok,ez igaz,pl frusztráció,ami miatt sokat eszik,vagy hiába eszik keveset, akkor is hasasodik-a nagyfokú stressztől odagyűlik a legtöbb háj hízáskor-. Vagy egyszerűen belefásult ebbe a létbe és nem látja értelmét a fogyásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!