Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki jelenleg ismerkedesi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jelenleg ismerkedesi, randizas fazisban van valakivel az hol tud talalkozni a masikkal? minden zarva, nem lehet menni sehova.

Figyelt kérdés

Engem ugyan nem erint a randizas mert nos vagyok de en is voltam olyan helyzetben hogy ismerkedtem, randiztam de akkoriban nem kellett maszk es minden nyitva volt, senki nem mondta hogy nem akar talalkozni mert fel hogy elkap valamit.

Most hogy oldjatok meg?

Kerlek olyat ne irjatok hogy "sehogy mert senkinek sem kellek". Nem a sajnaltatasokra vagyok kivancsi.

Az erdekel csak aki jelenleg ismerkedesi fazisban van valakivel, randizik valakivel.

2020. dec. 8. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Van lakásom.
2020. dec. 8. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert muszáj mindig inni, zabálni, vagy csinálni valamit? :D sétáljanak, beszélgessenek. Legalább kicsit talán megismerik most egymást az emberek, mielőtt ágyba bújnak. Nem csak ettek egyet előtte, hanem beszélgettek is.
2020. dec. 8. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Margit-sziget, parkok
2020. dec. 8. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

3.-nak.

Ja, a hidegben.

2020. dec. 8. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

bárhol. Ha nincs nyitva egy kocsma, akkor megáll az élet?

#4 +2 fok.. egyáltalán nem hideg.. fel kell öltözni.. az emberek évezredek óta használnak ruhákat.

2020. dec. 8. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5.-nek.

Taníjá mestör!

WC? Étkezés? TV? Wi-Fi? Szex?

Ezeket is is a hidegbe, a bokorban csinájuk-e?

2020. dec. 8. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Első néhány (rövidebb?) találkozásra minek wc, étkezés, tv, wifi, szex...?

Természetesen idővel mehet a lakás téma is, de azt már leírták előttem.

#3 voltam :)

2020. dec. 8. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 ha már szexre kerül a sor, azt igazán lehet lakásban, ott pedig van wc, étkezés, tv, wifi (bár nem értem hogy mi a phasznak tv meg wifi).

Kérdező, az üzemi étkezdék nyitva tartanak, ott van kaja és wc.

2020. dec. 28. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!