Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem tudják már az ismerkedés elején közölni a másikkal, hogy mit is keresnek igazából?
Nem egyszer futottam bele abba a szituba, hogy randiztam valakivel, akár heteket is, ki is alakultak köztünk az érzelmek, majd az illető végül közölte, hogy nem erre vágyik hosszú távon.
Itt most olyan tényezőkről beszélek, amik már az ismerkedés legelején akár online is kiderülnek? Miért van az, hogy inkább hitegetjük a másikat, majd az első adandó alkalommal közöljük, hogy ez annyi volt?
Szerintem egész sokan tudják, hogy mit keresnek, abban van átmeneti bizonytalanság (mivel még nem ismernek), hogy azt a valamit benned megtalálják-e.
Erre lenne való az ismerkedés, de az ritkán megy párhuzamosan, gyakoribb, hogy valakivel előreszalad az a bizonyos ló.
Ha ilyen problémád van visszatérően, akkor tessék a bizonyosság magas fokának megszerzését megelőzően nem hemperegni a másikkal és nem légvárat építeni rá ismeretlenül.
Ez segít, a másik hibáztatása meg nem.
Vannak, akik hitegetnek, de olyanok is, akik reménykednek, hogy a hozzávaló társra botlott, aztán arra eszmél randik során, hogy mégse.
Keresgél tovább, ennyi. Nem nagy dolog ezt kibogozni tudtom szerint.
Utolso: ez meg mindig jobban hangzik.
En mar az online ismerkedesnel kozoltem, hogy nekem eleg mozgalmas az eletem. Gyakran kell kulfoldre mennem, es kb ketlaki eletet elek. Ez sokak szamara rogton elutasito ok lehet, de az illetőt nem zavarta. Hat hettel kesobb jott ra arra, hogy zavarja.
"Hat hettel kesobb jott ra arra, hogy zavarja."
Ha közölted és így bele ment az ismerkedésbe, akkor biztos később derült ki számára, hogy nem tudja mégse "tolerálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!