Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mennyire vagytok nyíltak és őszinték a
másikkal?
Én egyikükkel sem bonyolúdtam ilyen mély beszélgetésbe, valahogy nem is merült fel bennem, hogy kellene. Másrészt elég hamar kiderül ha nem azonosak a céljaitok, mondani bármit lehet, de ahogyan viselkedik veled és a környezetével az árulkodó.
2022. ápr. 12. 23:22
Belso teren eleg nagyok az igenyeim es ezert teljesen magamat adom. Megkaptam mar, hogy nem ehhez szoktak. Sajnos a tobbseg ismerkedeskor szepit mindenen.
Egyebkent kerdes, hogy milyen ferfiakkal ismerkedsz es min abrandulnak ki.
2022. ápr. 12. 23:31
3/15 A kérdező kommentje:
1-es, én általában mély beszélgetésekbe bonyolódom az ismerkedés alatt is.
3-es, én is mindig magamat adom, minek hazudjak, magamat is becsapnám. Szoktam kérni a partnert is, hogy ne lásson belém olyat, ami nincs és ő se adja ki magát másnak.
Ezen már eleve kiábrándulnak.
Én mindig őszinte vagyok. Eléggé leszarom, hogy ki hogyan viseli azt, hogy magamat adom. Bár általában tetszik nekik.
2022. ápr. 13. 02:05
Mértékkel.
1, sosem nyomhatom fullba a poénjaimat.
2, partnerfüggő a cucc. Mindnek eltérő az ingerküszöbe.
3, nehezen nyílok meg alapból,bizalmatlan vagyok az emberekkel...
2022. ápr. 13. 05:26
6/15 A kérdező kommentje:
5-ös, tehát nem mered magadat adni, mert mit szól a másik?
Mondok egy aktuàlis példàt: importnak neveztem a vàrosomba jövő egyetemistàkat...ezt az egyik beszélgetőpartner poénnak vette, míg a màsik véééresen komoly tàrgyiasító hozzààllàsnak.
2022. ápr. 13. 05:48
Teljesen. Mert hát olyan társat keresek, aki engem keres. Nem tudom, min nem egyezik a véleményetek, de hát van,a mint el tud fogadni az ember a másiktól, van, amit nem. Mondjuk én elvileg el tudom fogadni, ha más zenét vagy ételeket szeret, más a hobbija, ha bulizósabb vagy utazósabb vagy munkamániásabb vagy nyugisabb... stb., mint én, vagy ha kisebb egészségügyi problémái vannak, vagy ha a múltja így meg úgy... stb., viszont politika, vallás, családtervezés tekintetében meg csak muszáj azonos nevezőn lenni. A többit meg akkor úgyis mérlegeli, érzi az ember, belefér-e, megvan-e az elég közös nevező, amire lehet építeni, na meg a kölcsönös szimpátia... kémia, sorsszerűeség-érzés vagy egyéb megfoghatatlan, amit meg nem is annyira lehet megmagyarázni.
2022. ápr. 13. 06:55
Én inkkább neten ismerkedek. Van egy alapbetegségem. Kipróbáltam már, hogy az elején elmondom: bukta.
Kipróbáltam már, hogy kicsit később mondom el: ismét bukta.
Vannak témák, amiket bármikor közöl az ember, mindig bukta lesz, így egy egészséges személy esetében azt mondom, hogy mindegy: aminek ki kell derülnie, úgyis kiderül valamikor, úgyhogy talán jobb mihamarabb túl lenni rajta.
2022. ápr. 13. 07:26
2022. ápr. 13. 08:18
Kapcsolódó kérdések: