Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és Férfiak mi a véleményetek erről? De őszintén!!!!
35F vagyok, régóta szingli. Sokáig nem vertem nagy dobra hiszen stigma illeti.
De mostanában elkezdtem mesélni nő ismerősöknek, hogy egyedül vagyok jó lenne valaki, ha tudnak valakit.
Persze a válasz mindig, hogy nem tudnak senkit.
Tényleg nincs szingli nő a korosztályomban?
Vagy aki szingli titkolja mert stigmázza őket a társadalom elég keményen?
Vagy csak simán rosszindulat és senki se akar segíteni a másiknak?
Melyik lehet ? Esetleg más a válasz a kérdésre?
beszeltel 2-3 no ismerossel es ok nem tudtk senkit, aki szingli lenne (vagy tudtak, de tudtak, hogy nem neked valo, nem jonnetek be egymasnak, nem olyan, akit jo szivvel ‘ajanlanak’ stb) = nincs szingli no a korosztalyodban. ez am a logika! ..
amugy meg ha lnne is ilyen ismerosuk, mit varsz? majd keritonot jatszanak 35 eves embereknek?
menj fel egy tarskereso appra, tele lesz szingli novel.
Én inkább azt gondolom,hogy nem akarnak belebonyolódni ilyen helyzetekbe. Ajánlanak valakit, aztán mégsem alakul jók, akkor esetleg Őket hibáztatja mindkét fél.
Tapasztalatból mondom ezt..Korábban szívesen segítettem ilyen helyzetben, még kérés nélkül is. Aztán jött az,hogy jaj, ilyen-olyan a másik, én ezt tudhattam volna...
A másik...honnan tudják,hogy bejön-e egymásnak a két fél?
Példa: 40-es férfi-nő, egyedül. Mindketten ismerőseim, mindketten ismerkednének. Egymást sosem látták, nem ismerik. Melyiknek mond először azt,hogy esetleg ott a másik? Ha a nőnek, és a pasinak nem jön be..kellemetlen. Ha a férfinek, és szintúgy, akkor is.. Végül mindkettőnek mondtam a másikat.A nő szívesen ismerkedett volna, a férfinak nem jött be már külsőre sem a nő, pedig csinos, kedves, okos.A nő diszkréten érdeklődött, én pedig diszkréten hallgattam, amiből következtetett. Ha viszont a nőnek nem szólok, a férfinak "ajánlom", a nőnek nem jön be, a pasi fogja mondani,hogy minek is ajánlottam?
Tehát a véleményem,hogy nem szívesen avatkoznak, ajánlanak ismerőst, inkább kimaradnak az ilyen helyzetekből.
Ugyanúgy gondolom, mint a kettes. Alapvetően én szívesen játszanék "kerítőt" és segítenék, de az egészen biztos, hogy nem úgy, hogy szimplán bemutatom őket egymásnak, mert elég kellemetlen helyzetek kerekedhetnek ki belőle. Meg ha belegondolok, én is marha kellemetlenül érezném magam, ha a megkérdezésem nélkül ajánlgatnának pasiknak, mint a legújabb karóramodellt... A legegyszerűbb ilyen szituációkból kimaradni.
Az ilyen kerítősdi akkor működik, ha van egy tágabb társaság, azt gondolja X, hogy bejönnél Y-nak, ezért elhív a következő összeröffenésre, ahol tét nélkül, észrevétlenül összeismerkedhettek. Ha ilyen nincs, vagy ha van is, téged nem szívesen hívnak, akkor bukta.
És akkor még ott van az is, hogy ha tudok is X szingli nőről a környezetemben, nem biztos, hogy vagyunk olyan viszonyban, hogy megpróbáljak beszélni vele, vagy pont jobb viszonyban vagyunk, és tudom, hogy nem lennétek egymáshoz valók. Most akkor kezdjek magyarázkodni, hogy hát én ismerem Katikát, aki szingli és társat keres, de ti amúgy nem illenétek össze ezért és ezért... Hát, kell a francnak ez :D.
Hogyha 35 évesen nem találsz magadnak nőt, ismerőseid hogyan találhatnának?
Te tudod kit keresel, ne az legyen a célod, hogy mindegy milyen csak nő legyen, mert bárkit elkergetsz. Környezetemben senki se titkolja, hogy szingli, miért is kellene?
Szerezz új ismerősöket, járj új programokra, ahol bővítheted az ismerősi köröd és van lehetőséged lányokkal ismerkedni. Mellette tudsz társkeresőzni, fejleszd magad, így tudod maximalizálni az esélyét, hogy beleakadj valakibe.
Őszintén?Az ismerőseidnek elég a saját baja, nem akarják a tiedet is a nyakukba venni.Tőlem is kértek már ilyet, ugyanezt mondtam, hogy nem tudok senkit.Egy felől nem akartam ezzel foglalkozni, másrészt pontosan tudom, hogy az akkor szingli nő ismerőseimnek nem kellett volna az a férfi, aki érdeklődött.
Annak nem hiszem hogy van értelme, hogy a nő megharagszik amiért ráuszítottam egy idegent, akivel szóba sem akar állni.A férfi meg azért hibáztatott volna, mert minek ajánlottam olyat, aki VELE(mással igen) nem hajlandó ismerkedni.
Köszi azoknak akik nem kezdtek el rögtön személyeskedni.
Nem is említettem korábban, hogy egyedül vagyok, ezek szerint eddig jártam jól el. Persze a nők kíváncsi 'lényeg' és rá szoktak ügyesen kérdezni, hogy minek azt nem tudom mert ezek akik rákérdeznek mind gyerekesek, vagy párkapcsolatosok.
Igen magamnak kell megoldani de arra gondoltam nem baj ha tud róla más.
Ettől függetlenül a kerítősdi valóban kellemetlen műfaj én sem szeretném, hogy másnak kellemetlen legyen emiatt.
Megpróbálom megoldani.
Köszi azoknak akik érdemben tudtak segíteni.
u.i.: sajnos létezik az ettől függetlenül amit írtam, hogy aki szingli arról sokan nem tudják, hogy az mert nem teszi közkinccsé az infot!!
"Ennyire nem talalod fel magad 35 evesen, vagy csak unatkozol es kiirsz egy hulye kerdest? Van egy rakas app, tele szingli emberekkel. Hajra."
Jó nagy tajparaszt aki a "társkeresési problémák" témakörnél azt pofázza hogy "hülye kérdés"
Ha ennyire érdektelen valaki mások problémája iránt, akkor mi az anyjának ír be ide választ a nyomorultja??
De mi a fenének?
Tényleg nem értem ezeket
29 éves vagyok, a barátnőim mind kapcsolatban vannak.
Nincs abszolút szingli nő ismerősöm. De ha lenne sem ajánlanálak egyik barátnőmnek sem. Főleg azért mert nyilván tudom az ízlésüket, hogy milyen pasik jönnek be nekik es leginkább azt, hogy mind a tapasztalt férfiakat szeretik.
Ezért nem keverném őket kellemetlen helyzetbe.
Meg ez egyébként is tök hülyén jön le hogy nem e tudnék neked valakit? Ennyi erővel neked mindegy lenne ki az es hogy néz ki csak mutassak valakit aki szingli es akinek kelleni fogsz?
Ez nem igy működik
Ettől függetlenül megoszthatod a barátaiddal hogy szeretnél már kapcsolatot de ne tedd hozzá szerintem hogy ajánljanak is neked valakit....
Menj tarskeresokre stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!