Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és Férfiak mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és Férfiak mi a véleményetek erről? De őszintén!!!!

Figyelt kérdés

35F vagyok, régóta szingli. Sokáig nem vertem nagy dobra hiszen stigma illeti.

De mostanában elkezdtem mesélni nő ismerősöknek, hogy egyedül vagyok jó lenne valaki, ha tudnak valakit.

Persze a válasz mindig, hogy nem tudnak senkit.

Tényleg nincs szingli nő a korosztályomban?

Vagy aki szingli titkolja mert stigmázza őket a társadalom elég keményen?

Vagy csak simán rosszindulat és senki se akar segíteni a másiknak?

Melyik lehet ? Esetleg más a válasz a kérdésre?

2021. nov. 26. 08:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem fog segiteni senki sem, ebben ne is remenykedj. Csak a sajnalkozas, meg a bullshit lavina fog jonni.

Sajat peldak:

Sajat unokahugom. Egyszer voltam a tarsasagaval egy kis buliszerusegen. Tok jofejek voltak, konnyen megtalaltam a helyem, jol ereztem magam. Utana ezt elmondtam neki, es kertem, hogy ha ugy van, akkor szoljon mar neha osszejovetelekrol, mert volt ott par szimpi lany is. Valasz: hat az a helyzet, hogy ez a tarsasag igy mar nem nagyon fog osszejonni. Aha, tehat nem fogsz tobbet a baratnoiddel talalkozni? :D Oke, akkor koszi!

Masodik eset: kozeli barat, 15+ eves ismeretseg. Excplicit kifejeztem, hogy fu de maganyos vagyok, ha elhivna egy-ket ilyen nagyobb osszejovetelre az fasza lenne, a tobbit mar megoldom, nem kell pesztralni. Azota is hiv ilyenekre :D

Harmadik eset:

A korusban ahol enekelek az egyik tag mindig mondja, hogy majd bemutat a lanyanak mert en milyen jofej vagyok, a lanyanak meg nincsen senkije. Azota is bemutat neki.

Szoval konkluzio: a pofazas az megy, valodi segitseg, ha csak egy picit is tenni kell, az nem fog menni sosem, mivel egy ilyen szivessegbol a masik fel nem profital semmit.

2021. nov. 26. 15:45
 32/49 anonim ***** válasza:
66%

31-es, jól mondod, ez a rög valóság.

Én sem értem, hogy miért kellene ezért "napokig" szervezkedni. Csak jóindulat kérdése lenne pár szóban megemlíteni a dolgot a másik félnek.

Mi hoztunk össze így esetlen (de okos, helyes) pénzügyes kolléganőt a másik épületben dolgozó sráccal (20 éve férj-feleség). Összehoztam egy volt kolléganőm szingli lányát a férjem barátjával (15 éve házasok). Sőt, főiskolai csoporttársnőmet a bátyámmal (sok éve házasok).

Nyilván nem tukmáltam senkit senkire, nem is lehetne. Csak egy kis segítő szándék, figyelmesség kellett.

Gondolom, a kérdezői is ilyesmire gondol.

2021. nov. 26. 17:58
 33/49 A kérdező kommentje:
köszi 32-es, IGEN pont ilyenre gondolnék :). Rendes, jó ember lehetsz h ennyi embernek segítettél!
2021. nov. 26. 18:14
 34/49 anonim ***** válasza:
91%

Én egyszer próbálkoztam ilyesmivel, mert volt egy nôismerôsöm, aki társkeresôben volt, és a munkahelyen ismertem egy korban hozzáillô férfit, aki szintén egyedülálló, és úgy tûnt ôt is zavarja a helyzet. Úgy gondoltam, hogy a nônek vetem fel az ötletet, ne az legyen, hogy a nyakába varrok valakit csak úgy. Érdeklôdô is volt, mikor mondtam neki, hogy esetleg be tudnék valakit mutatni neki, de aztán mikor említettem, hogy kicsit mackós alkatú srácról van szó, azt mondta, nem tud vonzódni ilyen alkatúakhoz, így nem erôltettem. A srácnak pedig így aztán nem is említettem a dolgot. De amúgy a nô sem vette sértésnek, hogy felvetettem az ötletet, szóval lehet ezt kultúráltan csinálni. Ismertem olyan párokat, akik így jöttek össze, bár ötvenes korúak voltak.

És általában elôször a nônek szokták felajánlani a lehetôséget, így ha ô nem mutat érdeklôdést, a férfinak már nem szólnak, mert így kevésbé kínos, ha mégsincs érdeklôdés. Úgyhogy ak azt írja, hogy valaki ígérte, hogy bemutatja a lányának, ott könnyen lehet, hogy az illetô tényleg megemlítette a lányának a dolgot, de a lány elzárkózott a dologtól, ezért inkább annyiban hagyta. Az hogy valaki szingli, az nem jelenti azt, hogy vevô erre az ismerkedési módszerre. Erôltetéssel meg senki se jár jól.

2021. nov. 27. 05:26
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
#2-es nekem bemutathatod, zsánerem a kedves, okos.
2021. nov. 27. 10:28
 36/49 anonim ***** válasza:
48%

32-est jól lepontoztátok, pedig igazából nem írt (és tett) semmi rosszat.

Kérdező, ez a gyakori, szóval itt normális választ nemigen fogsz kapni, csak fikázást.

A lényeg, hogy amikor valaki (egyre többen) feltesz ilyen kérdést, hogy online módszeren kívül hol lehet ismerkedni, akkor kezdődik a fikázás azzal, hogy de hülye vagy, nincs szociális életed, nincs ismerősöd, pedig ismeretségi körön keresztül lehet, bla..bla..bla..

Ha (mint Te is), kiírod, hogy ismeretségi körödön keresztül próbáltál, akkor pedig azért fikáznak, hogy mit képzelsz, majd fognak napokig neked szervezni, senki nem kíváncsi kb. senki ismerős magánéletére.

Tehát van rajtad sapka, nincs rajtad sapka.

(Ez a gyk:DDDDDD)

2021. nov. 27. 10:46
 37/49 anonim ***** válasza:
19%

"Tehát van rajtad sapka, nincs rajtad sapka.

(Ez a gyk:DDDDDD)"

Pontosan

Undorító patkánynépség köpködője

Nem szabadna itt lennem nekem sem

2021. nov. 27. 11:04
 38/49 Dzsoki ***** válasza:
A matematika,jelenlegi állása szerint,több,lehetséges jelöltnek is kellene lennie!Regisztrálj,akár több társkeresőre is!Bár,itt meg előfordulhat,hogy a nő is ilyen.
2021. nov. 27. 13:42
 39/49 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy tényleg nem tudnak olyat, akinek éppen nincs társa, férje. Inkább keress te magadnak, az jobban szokott elsülni, mint a bemutatások.
2021. nov. 27. 17:29
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
34-es,ez a kinek előbb? számomra kérdés. Nőismerősöm rábólintott,szívesen ismerkedne a párom barátjával,de persze Ő tegye meg az első lépést. A nő csinos,50 éves,arányosan telt. A pasinak,aki egyébként veszettül keresné a párját,nem jött be a nő. Aki aztán megkérdezte félénken,hogy akkor nem lesz ismerkedés? Hát mit mondjak,kellemetlen volt.Én inkább a férfinak említem meg,ha bejön a nő,részéről mehet egy lépés közeledés. Legfeljebb visszautasítja a nő.
2021. nov. 27. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!