Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közötti férfiak! Őszintén: amikor barátnőt kerestek, mik a legfontosabb szempontok, amikor barátnőt kerestek?
Még sosem kerestem, mert csóró vagyok.
30/F
1. Számomra helyes, csinos arc.
2. Számomra vonzó testalkat.
3. Legyen valamennyire összeszedett élete. Nem kellenek óriási céljai legyenek, de tartson valamerre, tudja mit akar, tudja hol akar lenni 3-5 év múlva, akarjon egy kicsit többet az élettől mint a semmi (és legyen rá terve is hogy azt hogy érje el)
4. Ne legyenek káros szenvedélyei. Ne cigizzen, ne drogozzon, ne piáljon rendszeresen és sokat, ne nyomkodja állandóan a telefonját
5. A szexre ne kötelességként, vagy szükséges rosszként tekintsen
Hogy mennyire jó, mennyire képes szeretni, nyitottnak lenni, kedvessége.Aztán hogy mennyire intelligens, bár ez talán elhanyagolható, bizonyos esetekben.
Ezek az alapfeltételek.
Aztán jön a külső.
Ha élőben vagyok, természetesen előbb észre veszem a bájos szépségét, mint hogy mennyire értelmes, de általában jól megérzem a lányokból milyenek, a kisugárzásuk alapján.
Csak az alapokat írom le.
180 cm alatti, arányos testalkat, vékony, átlagos vagy szép, szimmetrikus, nőies arc.
A többi elhanyagolható. Nem érdekel a mellmérete. (ettől függetlenül van preferenciám)
Ne legyen túlsúlyos.
Csinos lábak.
Szép arc.
Ne legyen nagy melle.
Kedves legyen.
Szeressen szopni vagy akarjon megtanulni szopni.
Szopjon mindennap.
Ismerkedésnél:
Tudjak vele kötetlenül beszélgetni, ne érezzem magam kicsit sem "feszélyezve", bármit mondhassak neki és ne is kelljen gondolkodnom a következő mondatomon ha vele töltöm az időm. Eddig nem sok ilyen lánnyal ismerkedtem, de legalább az egyikkel sikerült összejönnöm. Illetve számomra fontos, hogy a lány is érdeklődjön irántam. Nem vagyok bőbeszédű, de vannak témák amikről nagyon sokat tudok pofázni (és persze a megefelelő érdeklődő embernek), de alapból én elvárom, hogy a lány is meséljen magáról, az életéről, az érdeklődési köréről és tudja magát beleélni a helyzetbe, ne érezze kényelmetlenül magát. Szóval legyen vele kötetlen a légkör.
Külsőre csak annyi, hogy tetszen. Nincs kifejezett zsánerem, nagyon sokféle nő tetszett már külsőre, szóval ilyen téren abszolút nincsenek elvárásaim. Talán csak annyi, hogy ne legyen kövér, hozzám nagyjából hasonló testalaktú legyen.
Kapcsolatban 3 kritérium van:
1. Szeressen, fogadjon el úgy ahogy vagyok cserébe én sem akarom megváltoztatni
2. Lehessen vele megbeszélni a problémákat, MONDJA EL, HA VALAMI BAJA VAN!
3. Legyen hűséges, ne csaljon meg, ha nem akar már velem lenni, legyen annyi gerince, hogy ezt nyíltan kimondja és nem a hátam mögött cselekszik.
Sajnos ez 3 kritérium soha nem fog teljesülni, ezt már megtanultam, szóval emiatt igazából nem keresek magam mellé senkit. Igazából megvan mindenem ami számomra fontos, nem akarom bármi áron megosztani csak úgy valakivel. Akkor inkább maradok egyedül, így is megtanultam élni és nem érzem rosszul magam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!