Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Őszintén! Volt olyan, hogy azért flörtöltetek egy másik lánnyal, hogy felkeltsétek a kiszemeltetek figyelmét?
Ilyen marhaságot nem csináltam, csak olyat, hogy három lányt bekóstoltam egy asztalnál, egyrészt, mert jó mókának tűnt, másrészt a havert érdekelték a lányok, csak nyuszi volt beszélgetést kezdeményezni, mondván hárman vannak. Eldumáltunk velük egy órácskát, aztán ők is mi is felszálltunk a vonatunkra.
32/f
A kérdés adott, én pedig elvettem. 🙂
Nem volt. Nem dedópelyhet eszek reggelire, ez itt a felnőtt csoport. 🙂
Nincs olyan, hogy egy konkrét kiszemeltem van. Ilyet csak tizenévesen csináltam, amikor még azelőtt belezúgtam volna valakibe, mielőtt két szót szóltunk egymáshoz.
Csak azt akarom mondani, hogy simán lehet hogy A nővel ha beszélgetek az IS a célom, hogy B nőben féltékenységet keltsek, de attól még A nőtől is akarhatok valamit ugyanúgy, mint B nőtől. Előre nem tudhatom melyiknek fogok tetszeni, melyik fogja viszonozni az érdeklődésem. Férfiként egyszerre egynél több nőnél is szoktam próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!