Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hátrányt jelent ismerkedéskor, ha őszintén elmondom, hogy nagyon hízékony vagyok?
És? Olyan ember vagy, mint mindenki más. Más meg nem tud hízni pl én.
Totál nem érdekel, ki milyen hízékony, a belső jobban érdekel.
1-5 kiló? Az meg sem látszik.
Amúgy a husis lányokat sok férfi szereti.
akkor lesz hátrány, amikor nem lesz időd valami miatt eljárogatni edzeni, meg lusta leszel odafigyelni a kajára
reméljük nem lesz ilyen
#9 Nem tudom, hogy Magyarországon miért sovány = egészséges. A te leírásod alapján is "nem ülök be mekibe, mert felfut rám öt kiló"... Én azért nem ülök be mekibe, mert egészségtelen. Függeltenül attól, hogy hízlal-e.
És nem cukorhelyettesítőt eszem, hanem kevés cukrot, mert nem az a cél, hogy ne hízzak, hanem, hogy ne legyek cukorbeteg.
Este 10-kor nem állok neki futni, mert az is egészségtelen, hanem helyette igyekszem minden nap ugyanakkor feküdni és nem mérem magam mérleggel, mert az meg aztán abszolút nem mond semmit arról, hogy mennyire vagy egészséges. Ha kezdesz hízni úgyis látszik, az emberek többsége meg naponta max. a dehidratáltságát tudja vizsgálni kb.
Amúgy annyi a trükk, hogyha ilyen szélsőségesen gobdolkodsz (mi mondjuk én), akkor keresned kell egy párt, aki ugyanígy gondolkodik az esetek többségében. Egy átlagos ember ki fog borulni előbb-utóbb, ha sose ülhet be a mekibe, és akkor jársz jobban, ha ez nem 10-15 év múlva, hanem 3 éven belül történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!