Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és Férfiak mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és Férfiak mi a véleményetek erről? De őszintén!!!!

Figyelt kérdés

35F vagyok, régóta szingli. Sokáig nem vertem nagy dobra hiszen stigma illeti.

De mostanában elkezdtem mesélni nő ismerősöknek, hogy egyedül vagyok jó lenne valaki, ha tudnak valakit.

Persze a válasz mindig, hogy nem tudnak senkit.

Tényleg nincs szingli nő a korosztályomban?

Vagy aki szingli titkolja mert stigmázza őket a társadalom elég keményen?

Vagy csak simán rosszindulat és senki se akar segíteni a másiknak?

Melyik lehet ? Esetleg más a válasz a kérdésre?

2021. nov. 26. 08:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
45%
10-es, a kérdező nem idegeneket kér meg erre, azt írja,hogy az ismerőseinek beszél erről, akik valószínű valamennyire ismerik. Nem rossz lehetőség ez,másik oldalról is kereshet valaki úgy társat hogy nincs lehetősége egyéb módon ismerkedni.
2021. nov. 26. 09:52
 12/49 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszadóktól a válaszokat.

Valóban 35 évesen nem könnyű mert komolyat akar az ember, de a legtöbben ebben a korban már elkeltek, vagy elváltak vagy nem akarnak semmit.

És nem idegeneket kérek meg sőt továbbmegyek NEM is kérek senkit. Megemlítem, hátha tud valakit. De általában nem tudnak, maguktól jön és kb azonnal ez a reakció ,hogy nem tudnak senkit.

Szerintem senkinek nem érdeke segíteni senkin. Pedig lehet ezt okosan is, nem kell rögtön összehozni két embert...

Nyilván az ízlését mindenki maga ismeri, ezzel nem tudok és nem is szeretnék vitatkozni.

Azért a 29 éves aki írta hogy a barátnői a tapasztalt pasikat szeretik egy érdekes megjegyzés volt.

Mitől tapasztalt, és az mitől jó? Hogy volt már 5-10-20-50 nője?

Vicces mert a férfiaknál iszonyatosan taszító ha egy nőnek sok párja volt már. Egyáltalán nem vonzó, de a nőknek meg bejön ez, már akinek.

Az, hogy valaki kevés emberrel volt együtt azt jelzi inkább, hogy igényes, a kapcsolatot értékelő ember aki nem jár virágról virágra...

Vagy tudom klisé de nincs szerencséje , nem egy aggresszív ember aki érvényesül a párkapcsolati húspiacon...

Visszafogottabb embereknek ez nehezebb.

2021. nov. 26. 10:12
 13/49 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem senkinek nem érdeke segíteni senkin. Pedig lehet ezt okosan is, nem kell rögtön összehozni két embert."

Összemosol különböző dolgokat.Ez ha rosszul sül el, a jó szándekú segítőt fogják többen is megutálni, ez a szarkavarás kategória.

Az emberek meg szoktak egymásnak segíteni, ha olyan viszonyban vannak.Szívesen vigyázok a tesóm gyerekeire, segítek anyámnak a kerti munkákban, ha megkér rá.Szívesen segítek barátnak lakást keresni, adni neki pár telefonszámot.

Ha egy ismerősöm megkér, hogy én szánjak rá több órát, napokat az életembőp, hogy ő tudjon ismerkedni, mi közben nagy rá az esély, hogy semmi nem lesz belőle és még én jövök ki belőle szarul...nem, köszi.Ilyet hogy vársz el egy ismerőstől?Mivel honorálod?

2021. nov. 26. 10:19
 14/49 anonim ***** válasza:
52%
Miért kellene napokat rászánnod? Kolléganőmet hoztam össze egy barátommal.Hozzánk (nő vagyok) invitáltam meg Őket, a kolléganőm nem tudott arról,hogy a barátom párt keres. Az egész úgy történt mintha véletlen lenne a találkozás, összefutottak csak. 15 éve vannak együtt. Az első pillanatban szimpatikusak voltak egymásnak. További közreműködés se kellett, tehát 5 percbe telt amíg meghívtam Őket hozzánk, és kb 2 órahoszát töltöttek ott. Kellemetlen se lett volna akkor sem ha mégsem működik, lett volna egy kellemes társaságban eltöltött beszélgetés.
2021. nov. 26. 10:24
 15/49 anonim ***** válasza:
52%

14 Neked szerencséd volt.Ha nem tetszik neki 5 jelentkező sem, akkor mi van?Vagy annak az 5 embernek nem tetszik a kérdező?

Az 5 hétvégi esemény.Meg még mindig ott tartunk, hogy ilyen hülyeségre egy estét sem szánnék rá, nem hogy többet.

2021. nov. 26. 10:27
 16/49 anonim ***** válasza:
91%
14-es vagyok, természetesen nem vállalnám be sorozatban, ez egyszeri történet volt. Ha nem jönnek be egymásnak hát nem, keresik tovább az ismerkedési lehetőségeket.
2021. nov. 26. 10:29
 17/49 anonim ***** válasza:
90%
+ 14-esként...jó emberismerő vagyok. Alapjaiban mindkét embert ismertem.
2021. nov. 26. 10:31
 18/49 A kérdező kommentje:

Egyébként a férfiakban ott a vadászösztön tehát ez az előre lezsírozzák nekik sztori eléggé megöli a varázsát egy ismerkedésnek.

De amit tényleg nem értek, hogy miért mondja mindenki azonnal hogy nem ismer senkit.

Valóban nem tudnak a szingli nőkről a többi nő?

Vagy simán nem akarnak nekik segíteni?

Vagy ez inkább ellenem szól?

Fogalmam sincs de vicces, hogy mindig az első megjegyzés hogy "én aztán nem tudok senkit"....

Közben meg nyilván nem foglalt mindenki...

2021. nov. 26. 10:31
 19/49 anonim ***** válasza:
14%
17 Én is annak tartom magam.Egyetlen egyszer volt olyan, hogy két barátot mutattam be egymásnak, tetszettek képen, egyszer futólag élőben is találkoztak, várták az összeülős találkozót, meséltem nekik objektíven a másikról.Az is tetszett nekik.A valóságban meg egyáltalán nem jöttek be egymásnak egy este távlatából, még ők voltak felháborodva utólag, hogy ők nem erre számítottak.Soha többet.
2021. nov. 26. 10:35
 20/49 anonim ***** válasza:
61%

Gondolkodás nélkül én se biztos hogy tudnék szingli ismerőst aki társat keres.Átgondolom, megnézem az ismerőseimet, de inkább az áll fenn,hogy nem is akarnak ebbe belebonyolódni.

Nem személyeskedek,általánosságban mondom, olyan a segítséget kérő,hogy nem szívesen ajánlanék Neki senkit az ismerőseim közül. Pl. külsőre nagyon nem férfias, szülőkkel lakik és onnan el sem akar mozdulni, nem dolgozik, nem talpraesett stb.

2021. nov. 26. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!