Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és Férfiak mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és Férfiak mi a véleményetek erről? De őszintén!!!!

Figyelt kérdés

35F vagyok, régóta szingli. Sokáig nem vertem nagy dobra hiszen stigma illeti.

De mostanában elkezdtem mesélni nő ismerősöknek, hogy egyedül vagyok jó lenne valaki, ha tudnak valakit.

Persze a válasz mindig, hogy nem tudnak senkit.

Tényleg nincs szingli nő a korosztályomban?

Vagy aki szingli titkolja mert stigmázza őket a társadalom elég keményen?

Vagy csak simán rosszindulat és senki se akar segíteni a másiknak?

Melyik lehet ? Esetleg más a válasz a kérdésre?

2021. nov. 26. 08:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
77%
18 Mert mit mondjon?Hogy nem akarok ezzel foglalkozni?Vagy soha nem állna veled szóba egyik szingli nő ismerősöm sem?Ha ez az igazság, ezt szeretnéd hallani, ezzel megelégednél sértődés nélkül és ejtenéd a témát?
2021. nov. 26. 10:37
 22/49 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ez annyit jelent:

- Nem ismer. Ebben a korosztályban nagyon sokan foglaltak, és még nem kezdtek sorozatban válni. Ha olyan közegben barátkozik.

- Ismer, de csak olyat, aki nem akar ismerkedni vagy nem tudja, hogy akar-e ismerkedni, és nem akar magyarázkodni.

- Ismer, de csak olyat, akiről tudja, nem vagy az esete, és nem akar magyarázkodni.

- Ismer, de olyat, aki vállalhatatlan (nekem volt egy ilyen ismerősöm, soha egyetlen pasinak sem ajánlottam volna, akinek jót akarok...)

- Ismer, de csak olyat, akivel nincs olyan viszonyban, hogy neki kerítőt játszon.

- Ismer, de nem akar magának kellemetlen helyzetet, mert amúgy mit kellene csinálnia? Ajánlani, hogy van Juliska, aki egy ismerőse, de nincsenek közeli viszonyban, így az összehozás nem jöhet szóba, én meg nem adok senkinek elérhetőséget előzetes engedély nélkül.

Én, ha közelebbről ismerek két embert, akikről tudom, hogy párt keresnek és tudom, hogy összeillenének, segítenék. De szimpla ismerősnek az életébe így biztos nem akarnék belebonyolódni, mert jó eséllyel én lennék a szr a végén.

2021. nov. 26. 10:44
 23/49 anonim ***** válasza:
95%

Nekem meg a csaj ismerőseim pont hogy kezdték ajánlgatni, hogy ismernek olyat, aki mellé el tudnának képzelni… kapásból van 3 ismerősöm, aki rögtön mondta hogy kiket ismer, és kiket tud jó szívvel ajánlani.

De innentől ők kivonulnak, max asszisztálnak a szervezésben, de kb ennyi… nem fognak beleavatkozni, és nem akarnak felelősök lenni.

Azt tudom inkább elképzelni, hogy ismernek téged, és kapásból nem jut eszükbe olyan, akivel úgy gondolják passzolnátok egymáshoz.

Ebből nem kell azt levonni, hogy nem mondják meg szembe az igazat… de ha így is lenne, azzal sem érnél sokat… főleg ha másnak kéne lenned az adott nőkhöz. Eleve te nem akarnál ki fordulni magadból.

Ilyenkor lehet az embernek ostorozni magát, meg nekiállni súlyokat emelni, meg felvenni a bunkó stílust stb stb… de ez meg arról szólna, alámegy az illető a másik igényeinek, és elfogadja, hogy önmagáért nem kellene… de ha másmilyen akkor igen. Magyarán személyiségcsere, külsőcsere stb, mert ha meglátja milyen vagy, az nem kell… Ezt folyamatos meló lesz fenntartani, és állandóan ott lesz hogy amint nem felelek meg, lapát. Nem biztos hogy jó ebben a frusztráltságban élni. Akkor inkább jobb várni olyat, aki elfogad, de közben nem elhanyagolni, elhagyni az embernek magát.

2021. nov. 26. 11:14
 24/49 A kérdező kommentje:

Valszeg nem érdemes reklámozni sem hogy egyedülálló vagyok.

Sokan vagy irigykednek ( mert ők maguk rosszul választottak ) vagy lesajnálnak, mert nekik összejött neked meg nem, vagy pedig lúzer-béna embernek tartanak mert senkinek se kellesz.

De úgy volta vele, hogy titkolni sem akarom ha szóba kerül. De lehet reklámozni sem kéne, mégis csak MAGÁNéletről van szó!

2021. nov. 26. 11:26
 25/49 anonim ***** válasza:
58%
Gáz a hozzáállásod az egész szingliség, párkeresés témához, kérdező. Ráadásul föl se merül benned, hogy lehet olyan is, hogy valaki azért egyedülálló, mert az akar lenni.
2021. nov. 26. 14:35
 26/49 anonim ***** válasza:
84%

Manapság egyáltalán nem tabu a magánélet. A tabu csak az, hogy beleszólj vagy ne legyél toleráns bármivel, viszont a sajátodat aztán bátran reklámozhatod, az kifejezetten divat és nem szégyen felvállalni :)

Vannak nők szinglik. De mint írták: vagy épp a te ismerősödnek nincs ilyen ismerőse, vagy nincs kedvük belefolyni. Egyszerűbb, ha társkeresőre mész, ott pont olyanokat találsz, akik társat keresnek és így biztos nem ciki, hogy te is.

2021. nov. 26. 14:57
 27/49 A kérdező kommentje:

Társkeresőt pár hónapja ( éve ) elengedtem.

Egyszerűen hiába teszek fel normális fotót, mutatkozok be alig ír bárki vissza. Ebből elegem lett, nem fogok nyomulni.

Ott nyilván napi 100-150 levelet kap egy átlag nő. Egy férfi 0-2-őt egy héten kb.!

Nem állok bele a versengésbe. Eltorzult a netes "piac". Élőben sosem szólítaná le őket ennyi ember, de a net elhiteti velük hogy nekik csak a svájci-amerikai bankár-jogász-sebész kigyúrt 190 centis audis 25ös bráneres top vállalkozó az elég jó...

Az átlag jani meg dögöljön meg :).

2021. nov. 26. 15:03
 28/49 anonim ***** válasza:
94%
Szóval az egész világ hibás.
2021. nov. 26. 15:05
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ott nyilván napi 100-150 levelet kap egy átlag nő. Egy férfi 0-2-őt egy héten kb.!"

Istenem....... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. nov. 26. 15:10
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a tarskereson senki sem talált eddig párt csak aki izmos, pénzes es BMW-je van....
2021. nov. 26. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!