Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, őszintén mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén mi a baj azokkal a fiúkkal akik lassan haladnak az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Kimutatom azt hogy tetszik, de eléggé lassan haladok a dolgokkal. Még sosem volt barátnőm. Igaz a korom miatt már illett volna hogy legyen.

Miért baj ha egy fiú nem rámenős, hanem először csak barátilag akar megismerni? Komoly kapcsolatotot szeretnék, nem csak szexet.

Elvileg a lányok is inkébb a komoly kapcsolatot szeretik.

Másik meg hogy a szüzességemet is olyan lánnyal szeretném elveszteni aki szeret, de ezt már kezdem feladni. Pedig nekem fontos lenne ez, de egy lány sem becsüli az ilyen fiúkat:(((

2022. febr. 19. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Egy bizonyos kor felett gyanús, hogy miért nincs sikere valakinek a párkapcsolatok terén. Biztos van valami oka. Az, hogy szereted előbb megismerni a másikat, az rendben van. De egy bizonyos kor felett nem túl bíztató, ha egyáltalán nem tudsz kialakítani kapcsolatot a lányokkal/nőkkel.
2022. febr. 19. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy lassan? Mert ha azt, hogy fél éven keresztül csak addig jutunk el, hogy heti egyszer elmegyünk kávézni, az igenis kiábrándító, semerre sem haladós.

Másrészről, én személy szerint nem barátkozom olyannal, akihez vonzódom, és ha férfival barátkozom, ahhoz soha nem fogok tudni vonzódni. Mindenki máskénz működik… és valószínűleg nem csinálom annyira rosszul, mert az legrövidebb és egyben első párkapcsolatom így is 1,5 évig tartott, a második 4,5 évig, és hiába barátkoztunk volna évekig, mielőtt összejövünk, ami miatt szétmentünk, az csak tartós együttélés során derülhetett ki, a mostaniban meg már házasságra készülünk, egyéjszakásom, szexkapcsolatom meg sosem volt. Tehát nemcsak a hosszú ideig tartó ismerkedés vezethet komoly kapcsolathoz…

Amúgy, ha ennyire lassan megy neked, akkor inkább baráti körön belül kéne ismerkedned, ahol alakul, ahogy alakul. Vannak mások is, akikben lassan alakulnak ki az érzelmek, ilyen nőkkel kéne ismerkedned.

2022. febr. 19. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit értesz az alatt, hogy "lassan haladnak az ismerkedésben"?
2022. febr. 19. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátnőim olyanok, hogy hónapokig kerülgetik egymást a sráccal, mire összejönnek. Van, aki szinte egyből le is fekszik vele, de 2 hónapig szexkapcsolatban van, mire kimondja, hogy járjanak, van, aki egy csókot se enged egy hónapig. Én azért ennél gyorsabban szeretek haladni. Főleg, hogy én neten ismerkedtem és azért egy Tinderes ismertségben furcsa lenne, ha találkozgatnánk csók meg minden nélkül hónapokig :D Úgyhogy én első vagy második randin már csókolózom és onnantól kezdve együtt is vagyunk, ami azt jelenti, hogy monogámok vagyunk, nem ismerkedünk másokkal, de még nem tudhatjuk, hogy mennyire lesz komoly, így csak később beszéljük meg, hogy igazából azóta egy pár is vagyunk :D
2022. febr. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!