Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén a kliséket hagyva: hol a frabcban lehet manapság ismerkedni 30as független embernek? 35F
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 10:21
1/24 anonim válasza:
Nekem legtöbb ilyen idős barátnőm facebookon ismerkedett vagy randi oldalakon.
2/24 anonim válasza:
Ebben a korban a legnehezebb, mert a többség ilyenkor házas, babázik.
3/24 A kérdező kommentje:
Utolsó hát pontosan ...
2021. okt. 30. 10:48
4/24 anonim válasza:
A facebookos társkereső egy ganédomb. Rajzolt szemöldökű kiélt nők, lerobbant fejű egyszerűarcú férfiak.
5/24 A kérdező kommentje:
4es nekem meg csak ázsiai kamu profilok jönnek fel
2021. okt. 30. 11:01
6/24 anonim válasza:
Szerintem a való életben, ismerősök ismerőseivel. Vagy munka révén.
7/24 anonim válasza:
Ismerősök körében, meg sport közben.
Az azonos hobbi jó kiindulás.
Nekem közeli barátnőm ismerkedett meg a párjával egy amatőr túrázó csoportban. Egy-két napos túrákat szerveztek a Tátrába busszal, és ott jött össze egy fickóval. Pl.
8/24 A kérdező kommentje:
Jó hat ezek a ritka esetek de a tömeg nem így ismerkedik de akkor hogy ? Leginkább sehogy
2021. okt. 30. 11:25
9/24 anonim válasza:
Az utcán , munkahelyen vagy bárhol abban az esetben ha külsőre és anyagilag is rendben vagy. Másképp kar az időt pocsékolni.
10/24 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy jobbat nem tudok. Marad az online. Szerintem a tömeg ott próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!