Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 feletti lányok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok mennyire ismerkednétek nem független pasival?

Figyelt kérdés
Illetve ha később mondja el, h van valakije mennyivel tartanátok gázabbnak, mintha az elején?
2017. okt. 11. 08:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolom azt, hogy te egy 45 körüli, többgyermekes, az asszonyt és a házasságát hanyagoló gerinctelen tetű vagy?
2017. okt. 11. 08:44
 2/21 anonim ***** válasza:
98%

semennyire. mire jó az nekem, hogy összejöhetek egy gerinctelen féreggel, akinél mindig a második leszek? szerencsére tudok normálisat találni :)

ha meg utólag mondja el...még undorítóbb. nem bántalmaztam még soha senkit fizikailag, de szerintem tökönrúgnám :D nincs undorìtóbb a megcsalásnál..

2017. okt. 11. 08:48
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
semennyire. nem vagyok rászorulva, hogy bárkivel is osztozkodnom kelljen.
2017. okt. 11. 08:50
 4/21 A kérdező kommentje:
első! 27 vagyok és nincsen feleség sem gyerek, de köszi a válaszokat:) ezen az oldalon olyan erkölcsösek az emberek erre mindig rájövök, köszi:D
2017. okt. 11. 09:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért akarod csalni a párodat. Úgy értem ha már felmerül az ötlet, akkor ott valami már nem stimmel köztetek.

Nem lenne célszerűbb megbeszélni/szakítani (nyilván te tudod mit akarsz) ?

Utána ugyan úgy tudnál csajozni és még a gerincedet sem veszítenéd el.

2017. okt. 11. 09:13
 6/21 A kérdező kommentje:
Elvileg engem is csaltak, de nem akarom tudni, v nem szeretném ha elmondaná, mert egyebkent szeretunk egyutt lenni.A szexben kell néha változás, nem a kapcsolatban. Ilyenkor utána még jobban tudjuk kivanni a masikat.
2017. okt. 11. 09:23
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Semennyire. És nem vagyok hülye,h ne venném észre h akivel "ismerkedek" van e valakije v sincs!
2017. okt. 11. 09:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Nyilván az gyorsan lejön, azért jobb az elején tisztázni.
2017. okt. 11. 09:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát megcsaltak de a kapcsolatból gyenge vagy kilépni ezért inkább visszacsalnád (megcsalnád)? Rohadt nagy baj van a mai férfiakkal..

Bár ha ezt akarod tenni legalább világos, hogy miért csalt meg a nőd.

2017. okt. 11. 09:52
 10/21 A kérdező kommentje:
ez meg van beszelve koztunk, de nem akarom tudni kivel van es o sem, hogy en kivel
2017. okt. 11. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!