Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok Kaposvár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miklosi Kriszta kérdése:

Hol találhatok Kaposvár közelében 40-es független férfit?

Figyelt kérdés
43 éves egygyermekes anyuka vagyok. Gyermekemet egyedül nevelem, már próbálkoztam netes társkereséssel nem igazán jött be. Valaki ágyba bújna rögtön, mást a gyerekem zavar. Normális értékrenddel (szerintem) rendelkezem. Szerintetek hol lehet ismerkedni?
2017. júl. 20. 08:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Bárhol...
2017. júl. 20. 08:44
 2/16 anonim ***** válasza:

Bárhol. Élőben, neten....ha itt kapsz privátot, legalább válts 1-2 levelet, hátha.

30/f

2017. júl. 20. 08:44
 3/16 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne pár független férfi

20/F

2017. júl. 20. 08:49
 4/16 anonim ***** válasza:
2017. júl. 20. 08:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Valami gond lehet, ami miatt csak szexre vagy szórakozásra kellesz a férfiaknak.

Hogy nézel ki? Megfelelsz a mostani szépségideálnak? Milyen az anyagi helyzeted? Csinosan öltözködsz, ápolt vagy?

Ha ezek rendben lennének, simán találnál normális férfit.

2017. júl. 20. 09:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Hogy nézek ki? 178 cm magas vagyok (ez az egyik probléma szerintem), mert inkább alacsonyabbakat keresnek. 59 kilogramm, vékony vagyok, átlagosan öltözködöm. Nincs műkörmöm, mondjuk nem festem magam, csak kozmetikus szedi szemöldököm, festi a szempillámat. Az arcom is átlagos, kicsit kiálló a fogsorom. Néha úgy tűnik a 43 éves korommal idős vagyok.
2017. júl. 20. 10:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, a magasság az első probléma, nem tudsz vele mit kezdeni.

Szerencsére vékony vagy, de nem öltözöl csinosan, egy kicsit sem sminkelsz(egy halvány rúzs sokat dob az emberen), nem tudni milyen a frizurád.

Öltözz minden nap úgy, mintha randira mennél, észre fogod venni a változást.

Anyának ennyi idősen már elkoptak a szempillái pár miliméteresre, sokat dob rajta a műszempilla, teljesen természetesnek látszik vele.

Egy melltartócsere és új hajszín is feldobja az ember megjelenését. Aki átlagosan öltözik vidéken, az mondjuk itt a fővárosban kifejezetten slamposnak látszik.

Anya randizásait végigkísértem 45 felett, a férfiak alacsonyabb, vidám természetű, nem problémás nőt keresnek, átlagos anyagi helyzettel, aki házias, és szívesen jár el nyaralni is, de főleg vékonyabb, csinos nőt szeretnének maguk mellett tudni.

Nem tudom mekkora a gyereked, de a 10 év alatti gyerek kifejezetten hátrány azoknál, akik társat keresnek, hacsak nincs nekik egy fiatalabb gyerekük.

Ja és rengeteg nő van 40 felett a társkeresőkön, és alig van férfi. Akik vannak, azok is vagy alacsonyak, vagy nagyon egyszerű emberek, vagy elhagyták magukat. A nők nagyrésze jól néz ki a korához képest, vékonyból nagyon kevés van, rendezett anyagi és családi helyzetűből még kevesebb. Nagy a verseny, a férfiak 40 felett tömegesen hullanak rákban és szívrohamban, ha ezeket meg is ússzák, alig van egészséges.

Sokan nem tudnak írni a társkeresőkön, mert sajnálják azt a 3000 ftot 3 hónapra. Azok olyanok is.. de ha teheted, fizess te elő, ha nem zavar pár olcsójános.

Kb ezeket szűrtem le 10 év társkeresőzés figyelemmelkísérése alatt. A férfiak nagyrésze a fővárosban él, akkor is ide taggeli magát, ha a balatonon lakik. Ezt még kipróbálhatod.

Amin tudsz változtatni, azon változtass, amin nem, azt igyekezd kellemesen tálalni, a megjelenés a legfontosabb ebben a korban, mert azzal kell rendelkezned, amiben a többség hiányt szenved. Ez a karcsú alkat éd az ízléses külső.

2017. júl. 20. 10:35
 8/16 A kérdező kommentje:
A fiam 11 éves. Külsőm? nemrég vágattam le a hajam, festetem is, most ez jól áll tényleg. Futni járok, most konditerembe akarok eljárni. Előfizettem az elittarsra tavaly, de semmi komoly. Most a randivonalon volt 7 napos előfizetésem, ott nem jártam szerencsével. Van, hogy 37 éves, de volt hogy 60 éves férfi írt, én korombelit keresek, s az kevés....nehéz helyzet, de próbálok változtatni. Örülök, hogy tapasztalt társkeresőkén válaszoltál. Volt olyan is, aki első randira, mert távol lakik, cukrászdába nem akart menni, hanem a lakásomra jönni, hát tárgytalan lett. Csak most annyira padlóra kerültem az egyiktől, mert leveleztünk és mondta jól nézek ki, csini vagy. Küldjek képet a kezemről. Küldtem, erre nem tetszett neki, szerinte nem elég ápolt, mert ő erre sokat szán hetente egyszer reszelgeti férfi létére a körmét.
2017. júl. 20. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdésben benne van a válasz. Mert 43 éves gyermekes anyuka vagy. 40-es pasik nem ilyen nőre vágynak. Fiatalabb korosztályban keresgélnek, és/vagy nem akarják más gyerekét nevelni. Ha elváltak, akkor csak hancúrozni keresnek csajszit, hogy most végre kiéljék magukat, ha agglegények valószínűleg szintén nem akarnak tartós kapcsolatot, ha netán családot szeretnének, nem a te korosztályod a nyerő számukra. 178 centi csak ront a helyzeten, de nem ez az elsődleges baj.
2017. júl. 20. 11:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Jaa, rossz társkeresőn vagy.

A badoora regisztrálj fel, az a középosztály társkeresője, de sokan vannak a korosztályodban a randivonalon és a parom.hun is.

Ha úgy érzed, kicsit magasabb szinten vagy, regelj a tinderre, ott sokkal magasabb a színvonal a korosztályodban is, viszont nem tudom, hogy vidéken van e egyáltalán valaki fent.

A badoon nagyobb sikered lesz, de az elittársra pocsékold a pénzt.

2017. júl. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!