Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok Kaposvár közelében 40-es független férfit?
Bárhol. Élőben, neten....ha itt kapsz privátot, legalább válts 1-2 levelet, hátha.
30/f
Engem is érdekelne pár független férfi
20/F
Valami gond lehet, ami miatt csak szexre vagy szórakozásra kellesz a férfiaknak.
Hogy nézel ki? Megfelelsz a mostani szépségideálnak? Milyen az anyagi helyzeted? Csinosan öltözködsz, ápolt vagy?
Ha ezek rendben lennének, simán találnál normális férfit.
Igen, a magasság az első probléma, nem tudsz vele mit kezdeni.
Szerencsére vékony vagy, de nem öltözöl csinosan, egy kicsit sem sminkelsz(egy halvány rúzs sokat dob az emberen), nem tudni milyen a frizurád.
Öltözz minden nap úgy, mintha randira mennél, észre fogod venni a változást.
Anyának ennyi idősen már elkoptak a szempillái pár miliméteresre, sokat dob rajta a műszempilla, teljesen természetesnek látszik vele.
Egy melltartócsere és új hajszín is feldobja az ember megjelenését. Aki átlagosan öltözik vidéken, az mondjuk itt a fővárosban kifejezetten slamposnak látszik.
Anya randizásait végigkísértem 45 felett, a férfiak alacsonyabb, vidám természetű, nem problémás nőt keresnek, átlagos anyagi helyzettel, aki házias, és szívesen jár el nyaralni is, de főleg vékonyabb, csinos nőt szeretnének maguk mellett tudni.
Nem tudom mekkora a gyereked, de a 10 év alatti gyerek kifejezetten hátrány azoknál, akik társat keresnek, hacsak nincs nekik egy fiatalabb gyerekük.
Ja és rengeteg nő van 40 felett a társkeresőkön, és alig van férfi. Akik vannak, azok is vagy alacsonyak, vagy nagyon egyszerű emberek, vagy elhagyták magukat. A nők nagyrésze jól néz ki a korához képest, vékonyból nagyon kevés van, rendezett anyagi és családi helyzetűből még kevesebb. Nagy a verseny, a férfiak 40 felett tömegesen hullanak rákban és szívrohamban, ha ezeket meg is ússzák, alig van egészséges.
Sokan nem tudnak írni a társkeresőkön, mert sajnálják azt a 3000 ftot 3 hónapra. Azok olyanok is.. de ha teheted, fizess te elő, ha nem zavar pár olcsójános.
Kb ezeket szűrtem le 10 év társkeresőzés figyelemmelkísérése alatt. A férfiak nagyrésze a fővárosban él, akkor is ide taggeli magát, ha a balatonon lakik. Ezt még kipróbálhatod.
Amin tudsz változtatni, azon változtass, amin nem, azt igyekezd kellemesen tálalni, a megjelenés a legfontosabb ebben a korban, mert azzal kell rendelkezned, amiben a többség hiányt szenved. Ez a karcsú alkat éd az ízléses külső.
Jaa, rossz társkeresőn vagy.
A badoora regisztrálj fel, az a középosztály társkeresője, de sokan vannak a korosztályodban a randivonalon és a parom.hun is.
Ha úgy érzed, kicsit magasabb szinten vagy, regelj a tinderre, ott sokkal magasabb a színvonal a korosztályodban is, viszont nem tudom, hogy vidéken van e egyáltalán valaki fent.
A badoon nagyobb sikered lesz, de az elittársra pocsékold a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!