Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok Kaposvár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miklosi Kriszta kérdése:

Hol találhatok Kaposvár közelében 40-es független férfit?

Figyelt kérdés
43 éves egygyermekes anyuka vagyok. Gyermekemet egyedül nevelem, már próbálkoztam netes társkereséssel nem igazán jött be. Valaki ágyba bújna rögtön, mást a gyerekem zavar. Normális értékrenddel (szerintem) rendelkezem. Szerintetek hol lehet ismerkedni?
2017. júl. 20. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk van ismerősünk, szintén Kvár, 3-4-6 gyerekkel is talált valami pasit mindig. 😃

Nem extrás csávók, de nem rosszabbak, mint ő.

Fogalmam sincs hogyan szedi fel őket.

Bulis csaj, szóvalnilyen chrome-ba eljár, meg barátnuk stb...

De Kvár tényleg egy rakás szar hely. Nem csak ismerkedés szempontjából.

De alapvetően ismerkedni. Ha buli, akkor inkább házi, munkahelyen, tanfolyam, hobbin-sporton keresztül.

És persze interneten... nem szabad feladni! :)

Milyen helyeken fordulsz meg?

2017. júl. 20. 16:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kedvesek vagytok, hogy válaszoltok, s ötletekkel láttok el, amik elgondolkodtatnak. Hol járok? Mondjuk futok a Sportcsarnokban, kerékpározom a városban, Berzsenyi Park, buliba nem a Chrome-ba barát nélkül, vagy barátnő nélkül nehéz...a baj a többség már családos. A gyerkőcöm miatt, egyedül nem hagyhatom, szülők vidéken, kicsit nehéz. Ma egyébként egy ismim 50-es is a badoot ajánlotta.
2017. júl. 20. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Óó, tényleg 😃

Gyerkőcön keresztül is lehet ismerkedni. Bár biztos kevés egyedülálló apuka van.

A sportcsarnokban van valami lehetőség?

Viszont az edzőtermezés az jó lehet. Sajna nem ismerem őket, úgyhogy nem tudom javasolni, melyikben vannak a 40-es férfiak 😃

Viszont a gyerkőc így tényleg jobban korlátozó, ha nem tudod lepasszolni :/

Érdemes lehet akár badoozni, de én az ilyen üzenetkorlátozós oldalakat nem bírom. Nem tudom mi lehet ennél a korosztálynál 😃

Tindert próbáltad?

Vagy akár itt?

Munkán keresztül lenne lehetőséged ismerkedni-barátkozni, vagy csak eljutni egy másik társaságba-buliba, ahol új embereket ismerhetsz meg?

2017. júl. 20. 21:17
 14/16 A kérdező kommentje:

A tindert nem próbáltam. tinder.hu

De ez miben különbözik a többi társkeresőtől? Igényesebb emberek vagy idősebbek lapja? Munkahelyemen főleg nők vagyunk, kizárva.

2017. júl. 20. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:

A tinder az nem neten van 😃 telefonos alkalmazás.

És ha nők is, senki olyan, akin keresztül megismerhetnél másokat?

2017. júl. 20. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:

És amúgy kb húspiac.

Azzal beszélhetsz, akivel képek (plusz esetleg rövid leírás) alapján bejöttök egymásnak, azaz tetszikelitek egymást. Csak akkor derül ki, hogy valakit tetszikeltél, mikor ő is megtette feléd ugyanezt, akkor párba álltok (match), és beszélhettek.

Nyilván emiatt azt lehetne hinni, hogy több pasi van itt, akik csak szexre mennek, de inkább kb ugyanannyi, mint bármelyik másik társkeresőn. Facebook kapcsolat miatt elkerülheted az ismerőseidet rajta, és a profilok hitelességét is segíti.

Kónéhány felesleges körtől megszabadít, nincsenek nagy korlátozások benne, pl üzenni akármennyit lehet, ha egyszer párba álltál valakivel.

2017. júl. 20. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!