Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok ilyen partnert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen partnert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy hol találhatok lány szexpartnert hosszú távra? Milyen netes oldalak vannak amik elég megbízhatóak? A tinder az tényleg jó erre a célra? Egyébként nem egy alkalmas dolgot keresek hanem hosszabb távon szeretnék egy olyan lány partnert, aki nem szeretne elköteleződni, de mégis szeretné ha törődik vele egy pasi.

2017. máj. 23. 10:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

sok pasit érdeklő kérdés :)

love.hu

eropolis

2017. máj. 23. 10:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem írhat ilyen lány. :) 26F
2017. máj. 23. 10:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé konzervatívak a lányok itthon Mo-n. :/ Külföldi oldalakon ahogy olvastam ott nyitottak az ilyenekre.
2017. máj. 23. 11:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Első. Köszi. :)
2017. máj. 23. 11:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét, szükséged lesz rá. Ezeken az oldalakon/appeken egy lányra jut vagy 10 fiú; ha átlagos is a lány, rögtön letámadják. És nem, nem csak a nyomi lúzerek. A legtöbb lány pedig "házon belül" megoldja, ha szexre van szüksége.

Persze nem lehetetlen, de nem egyszerű.

2017. máj. 23. 12:11
 6/16 anonim ***** válasza:

Itthon is nyitottak erre a lányok, csak tökösnek, alfahímnek, magabiztosnak, jó dumásnak, kezdeményezőnek, bátornak kell lenni hozzá.

Akiknek tényleg vannak ilyen kapcsolataik, azok nem a neten keresztül szerzik nagyrészt azokat.

Ez nem úgy megy hogy külsőre bejöttök egymásnak, aztán "civilizáltan" megbeszélitek a dolgokat egymás között. Tartós szexkapcsolatnál is ugyanúgy el kell valahogy csábítani a nőt

2017. máj. 23. 12:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is pont annyira akarnak dugni a nők mint máshol. Csak éppen a többség nem használ ilyen oldalakat, nem nagyon van rá szükségük és amúgy sem szeretné sok hírdetni a testét. Szexet akarnak megkapják ezen oldalak és appok nélkül is. Nem nagy dolog egy nőnek keríteni valakit aki lerendezi, ha szüksége van rá. Ezért ezeken az oldalakon néhány száz nőre több ezer férfi regisztráció szokott jutni, néhol van statisztika és ott megnézheted. Tinderen például elég jó pasinak kell lenned, hogy sikerüljön ilyet összehozni. Rengeteg férfi próbálkozik és ott nem az a lényeg, hogy mennyire vagy rendes férfi vagy jószívű, hanem mennyire nézel ki jól, hogy jobbra legyél húzva. Nem a rendes gyerekkel akarnak dugni szexkapcsolat formájában hanem a vonzó külsejűvel.

Jobban jársz, ha személyesen ismerkedsz, eljársz kultúráltabb kocsmákba, bulikba, fesztiválokra. Táncolsz, beszélgetsz velük, meghívod őket valamire. Van, hogy ők kezdik a nyomulást, mennek puszit adni és hasonlók. Ezek közül hamarabb fogsz szerintem megdugni egyet párszor vagy párat egyszer mint az ilyen weboldalakról.

2017. máj. 23. 13:11
 8/16 anonim ***** válasza:
A 7-esnek rohadtul igaza van
2017. máj. 23. 14:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A 7-es jókat írtál megfogadom a tanácsod! De viszont ez működik online is ha külföldön igen, akkor itthon miért nem? Én speciel nem szeretem a szórakozóhelyeket, nem kocsmázok meg fesztiválos sem vagyok. A beülős chill helyek azok okés. Nem hinném hogy csak így lehet felszedni lányt.. A külsőmmel szerintem nincs probléma selyemfiús vagyok ápolt rendezett, van hogy bámulnak a lányok de inkább a 40+-ak én nekem meg az idősebb nők nem jönnek be. A korosztályom meg hát csak elnéz de nem izgatom fel őket úgy nagyon a külsőmmel, amit nem értek mert sportolok meg nem vagyok egy alacsony se kopasz se kövér.
2017. máj. 23. 15:04
 10/16 anonim ***** válasza:

A valóságban sem csak éjszakai szórakozóhelyeken lehet ismerkedni.

Például egy lányt egy ruhaboltban szólítottam meg egyszer, egy másikat meg a trolibuszon és mondkettőből lett később szex.

2017. máj. 23. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!