Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok ilyen partnert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen partnert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy hol találhatok lány szexpartnert hosszú távra? Milyen netes oldalak vannak amik elég megbízhatóak? A tinder az tényleg jó erre a célra? Egyébként nem egy alkalmas dolgot keresek hanem hosszabb távon szeretnék egy olyan lány partnert, aki nem szeretne elköteleződni, de mégis szeretné ha törődik vele egy pasi.

2017. máj. 23. 10:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na neee. :D Én most a leszólítok így random utcán akkor tuti perverznek tart stb.. Ez nem ilyen könnyű. Mit dobtál be nekik hogy így levetted őket a lábukról? Alfa hím vagy? Miért elvárják amúgy a lányok hogy leszólítsák őket akár az utcán is ha úgy van? Mert általában ilyen szituban forgatják a szemüket vagy arrébb mennek...
2017. máj. 24. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:

A buszon utazva pl a tavalyi belga-magyar meccsről mentem haza és mert tetszett a lány, megkérdeztem hogy ő is látta-e a meccset, mit gondol róla. Aztán elkezdtünk másról beszélgetni.

A ruhaboltban levettem egy kva ronda pulcsit a polcról és odamentem hozzá azzal, hogy ez szerinte jól állna-e nekem. Elnevette magát, aztán beszélgetni kezdtünk, előbb a ruhákról, aztán másról.

De ugyanígy suliban, munkában, plázában, élelmiszerboltban, ruhaboltban, tömegközlekedésen, rendezvényeken simán lehet ismerkedni. Csak nem letámadós módon, hogy "Szia! Tetszel, azért szólítottalak meg.".

Nekem sincs meg mindig hozzá a merszem, de azért ha láttam hogy ott egy szép lány akivel párszor találkozott a tekintetünk vagy rajtakaptam hogy engem néz, akkor sokszor megjön a bátorságom.

Szex meg amúgy nem akkor volt velük ott még aznap, hanem csak beszélgettünk 10-20 percet, aztán elkértem az elérhetőségüket.

2017. máj. 24. 10:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Értelek köszi a tippeket. Na majd akkor ezt a módszert bevetem. A szexre visszatérve. Az hogy volt? Nem leveleztetetek még előtte? Nála vagy nálad volt? Szexre hajtottak? Hogy beszéltétek meg hogy szexelni akarsz? A lányok is akartak vagy ezt hogy mondtad meg?
2017. máj. 25. 07:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Leveleztünk? Elkérem a telefonszámukat, vagy manapság már inkább a facebook elérhetőségüket és ott beszélgetünk egy pár napig, aztán elhívom őket randira.

Az első randin legtöbbször nincs szex, de csók igen.

Nálam volt, mert albérletben lakom ahol van saját szobám.

Mindketten úgy álltunk hozzá, hogy a szex a minimum, de lehet más is, ha jól alakulnak a dolgok. Ez a kifejezetten abszolút elkötelezettség nélküliség állapota mindkét fél részéről.

Sehogy nem beszéltük meg a szexet! A szexkapcsolatokat nem megbeszélni kell, hanem csinálni! Eljárunk randizgatni, általában igényes, csendes, beülős-iszogatós helyekre, aztán pár óra után mondom, hogy folytathatnánk nálam az estét, mert van otthon is piám. Vagy ha arra nemet mondanak még mindig ott van az, hogy hazakísérem őket és "bekéreckedek mosdóba" hozzájuk. Aztán ha valamelyikbe belemennek, abból általában lesz valami (főleg ha az elsőbe).

Vagy még olyan is volt, hogy elhívtam egy lányt magamhoz a 3. randin vacsorázni azzal, hogy én készítem a vacsit, ő meg hozzon egy üveg jó bort. Nem megbeszélni kell a dolgokat, hanem csinálni. Finoman, lazán, határozottan, szépen felépítve.

2017. máj. 25. 13:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippeket! Így már konnyebben tudok probalkozni. Bár sajna nem lakok egyedül ilyen könnyen nem tudom megoldani, az sokkal lazább lenne.
2017. máj. 25. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is 2 másik emberrel lakom együtt, lakótársakkal, egy 3-szobás albérletben. De amikor otthon a szülőkkel laktam, akkor is vittem fel lányokat a saját szobámba. A szüleim meg nyilván nem voltak fa szparasztokat soha, nem hátráltattak ilyenekben.

Legyen saját szobád.

2017. máj. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!