Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti sem ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti sem ismerkednétek buliban, utcán, buszon, vonaton?

Figyelt kérdés
Vagy ezek közül nektek szimpi valamelyik? Nekem személy szerint egyik sem. 22/L
2017. aug. 2. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én, csak is kolostorban ismerkedek.
2017. aug. 2. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hol?
2017. aug. 2. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A bokorban:D
2017. aug. 2. 19:38
 4/9 Linó03 ***** válasza:
91%

Megmondom őszintén, nem szoktam gondolkozni, hogy hol szimpi az ismerkedés, de legtöbbször buszon, vonaton amikor leülök valaki mellé, meg utcán.buliba nem nagyon járok.

20/L

2017. aug. 2. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Buliban ismerkedtem már. 1 olyan volt, aki ugyan szimpi volt, de nem lett belőle semmi. Mindenesetre nagyon pozitívan csalódtam benne, mert nagyon értelmes volt, jól el lehetett vele beszélgetni. Aztán "eltöketlenkedtem " és összejött mással :D rajta kívül talán még 1-2 srác volt említésre méltó, akin láttam egy kis értelmet. Szóval akad normális srác ott is, de szerintem nagyon ritka. Én már nem is járok mondjuk bulizni, nem tudom, azóta milyen a "színvonal".

A vonat nálam kizárt :D Nem szeretem, amikor 20 ember hallgatja még azt, h miről beszélgetünk:D

Utcán szólítottak már le, viszont elég váratlanul ért, és nem igazán tudtam a helyzettel mit kezdeni.. Viszont most van egy srác, akivel szinte mindennap összefutunk, szemezünk. Na, neki pl örülnék, ha leszólítana az utcán :D tehát, ha van valami előjele annak, hogy érdeklődne felőlem, akkor ok. Hogy egy ismeretlen odajön, és leszólít.. hát, nekem személy szerint az annyira nem jön be, persze biztos vannak lányok, akik nálam közvetlenebbek, én (sajnos vagy nem) nem vagyok ilyen.

2017. aug. 2. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Én szívesen ismerkednék. Diszkóban nem, de a többi helyen igen.

22L

2017. aug. 2. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg sehol sem ismerkedek, mert van barátom, de amúgy nem számít a helyszín. Ha nagyon szimpatikus a pasi és vozódok is hozzá akkor felőlem bárhol történhet a dolog.
2017. aug. 2. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Buliban semmiképp. Eleve nagyon ritkán járok, akkor is a barátaimra és azokra figyelek, akikkel megyek. Ráadásul kicsit becsiccsentve én nem akarok pasizni, mert a komoly kapcsolat híve vagyok, az meg ott dülöngélve elég komikus. És a szórakozóhelyekre általában nem az én "célközönségem" jár, hanem azok, akik épp fel akarnak csípni valakit, akivel hazamennek. Lehetnek kivételek persze, de tekintve, hogy én is ritkán megyek, mert hamar elunom magam és van jobb elfoglaltságom, szerintem az sem élvezi annyira, akit én keresek. Nagyon nagy véletlen kell ahhoz, hogy pont akkor menjünk ugyanoda "nagyritkán".:)

Utcán furcsának tartom, általában sietek valahova, és nekem ez a leszólítagatós módi nem tetszik. Ha mondjuk rám mosolyog, én visszamosolygok, és úgy jön oda, az más. De ha felé sem nézek szinte, akkor inkább zavar... Buszon szintén.

Vonaton más a helyzet, ott szerintem aranyos. Általában 3-4 órákat szoktam vonatozni, könyvvel vagy laptoppal, esetleg zenehallgatással lefoglalom magam, de nem zavar, ha valaki megszólít. Mégis csak jobb, mint kukán ülni egymás mellett ennyi időt. A múltkor egymás mellé ültem egy idősebb hölggyel, nem akartam eleinte beszélgetni, aztán leejtett valamit, én felvettem, és szóba elegyedtünk... Az út végéig. :D Nyilván nem úgy akart ismerkedni, mint egy srác, de én vevő vagyok az ilyenekre. Másik esetben meg srác volt az illető, egy kabinba szólt a jegyünk, ahol ketten maradtunk az utolsó fél órára. Addig nem figyeltem rá, aztán baromi hangosan kidurrantott egy zacskó chipset. :D Bocsánatot kért, mikor összerezzentem, aztán megkínált. És vele így kezdtünk el beszélgetni. És annyira csalódás volt, hogy 300 km köztünk a távolság, pedig vele simán elmentem volna randira. :) Olyan normálisnak tűnt és tök jól eldumálgattunk.

21/L

2017. aug. 3. 03:15
 9/9 anonim ***** válasza:

en is szivesen ismerkednek barhol, diszkon kivul persze :)

22L

2017. aug. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!