Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkednétek nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednétek nőként ilyen érdeklődési körrel?

Figyelt kérdés

19 éves korom óta kapcsolatban voltam, melynek 25 évesen vége lett. Őszintén fogalmam sincs hol vagy hogyan kéne ismerkedni. Nem vagyok bulizós, maximum nagyon ritkán házi buli, vagy beülős helyek, de mivel egyáltalán nem iszok alkoholt, nem vagyok ott se gyakori vendég, csak barátok miatt járok. Járok edzeni, és egészségesen élek, és nagyon nagyon szeretek moziba járni, illetve vicces, különleges programokra, vagy szórakoztató rendezvényekre (pl szabadulós játékok, playit, paintball). Ezeket azért írtam, mert ilyesmi helyeken fordul elő, hogy idegenekkel találkozok, de ilyen programokra mindenki baráttal vagy barátnővel jön mindig. Meg az én korosztályom döntő többsége most házasodik és szül, szóval elég nehéz...

Komoly, normális kapcsolatot keresek, egy érett felnőtt férfival, szóval ti ezeket figyelembe véve hol, vagy ha a fentiek közül valamelyik szerintetek alkalmas hely, akkor mégis hogyan ismerkednétek?

Én akár interneten is ismerkednék, bár azt nem próbáltam még, melyik honlapot ajánlanátok?

Kérlek valami konkrét példát írjatok, sajnos szörnyen béna vagyok, és az általános "bárhol bárhogy lehet ismerkedni" jellegű tanácsok nekem semmit nem mondanak.

Előre is köszönöm a tippeket!

2017. júl. 11. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Itt privát üzenetben majd egyszerre 20 emberrel :D
2017. júl. 11. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a GYK érdeklődők közül egyikkel sem sikerül, akkor sportszerető ember lévén ajánlom a futópályákat, fitnesz parkokat. Vannak teljesítménytúrák, vannak kirándulócsoportok. A neten - ha csak nem vagy csúnya - halomszámra fogod kapni az ajánlatokat. Nem mondok konkrét oldalt, írd be a keresőbe, hogy (ingyenes) társkereső, és regisztrálj néhányra. Sok sikert!
2017. júl. 11. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Playitre, conokra és társaikra az adott eventnél, közösségi oldalakon mindig szerveződnek társaságok. A következőnél dobd fel te is, hogy egyedül mennél, kicsit elveszett vagy, szívesen csatlakoznál egy társasághoz - vagy kommentelj te magad egy hasonló poszt alá, és gyorsan meglesz a társaság. :)
2017. júl. 11. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szívesen ismerkednék veled, bar én csendesebb típus vagyok. De én se nagyon tudok kimozdulni, nekem sincs kivel.
2017. júl. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!