Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most őszintén a kliséket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén a kliséket hagyva: hol a frabcban lehet manapság ismerkedni 30as független embernek? 35F

Figyelt kérdés

2021. okt. 30. 10:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

Neten

Ott legalább egyértelmű hogy a másik is párt keres

Az ismeretségi körben meloban közértben ilyen korosztalyban minimális az esélye hogy valaki szingli

2021. okt. 30. 11:29
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

Normális 30+ -os pasinak csak van olyanja, hogy ÉLET.

ÉLET = egzisztencia, ismeretségi kör, érdeklődési kör, hobbi,

2021. okt. 30. 11:30
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Neten, de arra készülj, hogy a korban hozzád illő normális nők nagyrészt foglaltak.
2021. okt. 30. 11:32
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem olyan rég tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban, csak én konkrétan a nőkhöz intéztem a kérdést hol ismerkednek. Persze nem jött érdemi válasz. Csak az online hülyeséget mondták.

Szerintem a legjobb forgatókönyv amikor a baráti társaságban vagy ismerős útján "összehoznak". Mivel nekem sincs társaságom ezért én is eltettem ezt a dolgot pihenni. Ami nem megy nem kell erőltetni.

2021. okt. 30. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

sehol kb, max appok, de az katasztrófa max ha van ideged hozzá.

Nem iszom már, nem éjszakázom, így totál lehetetlen

2021. okt. 30. 11:58
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

Sosem értettem az ilyen kérdéseket.

Egy felnőtt ember, nem jár sehová? Bolt, benzinkút, könyvtár, pláza, orvosi rendelő, utca, sport,... bárhová, ahol van nő/férfi akivel ismerkedhetne? Nem utazik tömegközlekedésen? Nem étkezik étteremben?

2021. okt. 30. 12:19
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

És ezeken a helyeken idegenként férfiak leszolitanak nőket?

90es évek óta nem hallottam ilyet

Elég baj de igy van

2021. okt. 30. 12:21
 18/24 anonim ***** válasza:
97%

Nekem pl. eltört a kezem, és a röntgenasszisztens nagyon barátságos volt. Mikor mentem pár hét után kontrollra, megint ő volt, meghívtam egy kávéra. Ma már a feleségem.

(Ez pl. egy véletlenen múlt, de sok ilyen véletlen lehet az életben.)

2021. okt. 30. 12:23
 19/24 anonim ***** válasza:
92%

18

de ez tök jó sztori. Csak azért ritka is:D

Legtöbb embernek nem hozza a szél az ilyen lehetőségeket

2021. okt. 30. 12:25
 20/24 TENGEERPICI ***** válasza:
Bárhol! Csak nem kell figyelmen kívül hagyni a másikat amikor rád figyel. Lehet vele ismerkedni, és ha egyezik az elképzelésetek, akkor legközelebb is talizhattok. Csak az a baj a mai ismerkedőkkel, hogy mindegyik valami milliomos, milliárdos hapit akar magának. A férfiak meg egy futó kapcsolatot akarnak, a legtöbbjük nős, házas, csak éppen bizonyítani akar magának, népiesen skalpot akar, hogy dicsekedhessen. A szórakozó helyeken olyanok vannak akik a bulit helyezik előtérbe. Az utcán meg a olyanok vannak akik elsősorban félnek megszólítani a másikat. Ha nem beszélgetnek, csak fitymálnak és lenézik a másikat, akkor sajnos az egyedüli nők, csak a kihasználtak között maradnak. A férfit a szeme, a látvány élteti, a nőt meg a fülével lehet elcsábítani. A legtöbb nő ugyan abba a hibába esik, elhiszi a szavakat, és képtelen a valóságra figyelni. Nem kell nekem hinni, mindenki rájön saját magától, ha végig gondolja azt amit éppen tesz, csinál, hogy ha ugyan azt látná másnál, akkor az neki mennyire jönne be. Az élet egyszerű, nem kell túlkombinálni. A legtöbb emberrel az a baj, hogy a közvetlen környezetének akar megfelelni, és nem saját magának. A szerelem egy hang, az összes többi csak illúzió! Csak úgy mondtam! TENGERPICI 2021.11.02. tp88 k frem... hu..
2021. nov. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!