Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén a kliséket hagyva: hol a frabcban lehet manapság ismerkedni 30as független embernek? 35F
Valaki azt írta, hogy házas, foglalt emberek keresik a nőket. Igaz, sokan élnek szar kapcsolatban nők is és férfiak is. Nem olyan könnyű elválni ilyen lakásárak mellett, gyerekekkel. Ezért vegetálunk a lapos, lusta unalmas férfival, akit valaha szerettünk, és a házisárkány kötekedős nővel, aki a gyerekeink anyja, de már semmi más nem köt össze érzelmileg.
Hát mi is ismerkednénk, és nekünk tényleg nem marad más jóformán, mint a net.
A mindennapok nagyjából egy koncentrikus körben mozognak. Én is így vagyok, és ha beesik valaki nagyon-nagyon ritkán, akiben fantáziát látok, hát megpróbálok beszédbe elegyedni. Letépek neki egy sorszámot az autósboltban, ha látom, hogy tanácstalanul mozog, vagy beszélgetésbe elegyedek az anyukával a játszótéren, ahová a gyerekeket leviszem. Egy bevásárlásnál is lehet szóba elegyedni, csak fel kell készülni, hogy nem lesz belőle semmi. Hogy miért? Mert -ahogy már leírták- a 30-50 közötti nők többnyire már családban, kapcsolatban élnek. Bizony, 20-on évesen akár egy buszmegállóban is lehetett ismerkedni és jó esély volt, hogy a másik nem foglalt. Ennyi idősen sajnos nem ilyen egyszerű.
Bárhol és sehol igazából. Nincs már nyitottság...akinek nem jön össze suliban ( egyetem is ide tartozik ) az szívhat a neten v bulikban...de esélytelen a legtöbb ember számára.
Vagyis a nők sokszor osztoznak 1 bikán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!