Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy minden társkereső eseményen erős férfi többség van?
Jól megaszongyák itt az incelek/szinglik/pártában maradtak, hogy mennyire LEHETETLEN az összes említett helyen ismerkedni, aha ok:D
A következő helyeken ismerkedtem (telefonszámcseréig) az utóbbi két hónapban:
Park
Reptéri busz
Ismerős szülinapja
Táncest
Buli
Sport
Fesztivál
Lakótárs ismerőse
Szóval egyik sem a szobám ajtaján kopogtatott be, hanem ki kellett mozdulnom, nyitottnak lenni, akár megszólítani másokat, beszélgetni...
Köszönjük a beismerést 51#!
Nem is voltál nyitott, nálad csakis ez volt a gond
51. "Értem, hogy egyesek így "kerülnék meg" a társkeresőknek azt a működési mechanizmusát, hogy ha nincs kölcsönös szimpátia, akkor nem lehet ráírni sem a másikra, de ez tévút."
Nocsak! A társkereső már olyasvalami, amit ha nem annak az (amúgy üzleti alapon, profitszerzés céljából létrehozott - csak hogy tudd) működési elvei szerint szeretnék párt keresni ÉS találni, akkor én már MEGKERÜLÖM, mint valami szabályt? Ez mi? Mióta lett a társkereső egy tankcsapda az úton, amit nekem meg kéne kerülnöm? Mondjuk nem rossz hasonlat, tényleg inkább csak akadályozza a közlekedést, mint segítené.
Nyilván a kölcsönös szimpátia fontos, ezt nem vitatom. De ha már vagy ennyire őszinte magaddal és velünk, akkor ismerd el, hogy szimplán nem vagy nyitott a párkeresésre. Nincs ezzel baj, csak hogy tegyük akkor ezt tisztába. Mindenhol lehet ismerkedni, továbbra is adom, csak nyitottság kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!