Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik úgy, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy minden társkereső eseményen erős férfi többség van?

Figyelt kérdés
Igazából az online appok világában egyértelműen így van, talán kétharmad az arány, de a való életben is bármilyen ismerkedős rendezvényt szerveznek, mindig a férfiak rohanják meg. Rapid randis programoknál is általában kiírják, hogy "nők jelentkezését várjuk még" és úgy kell halászniuk őket. Valóban ez van, hogy a nőket már nem érdekli ez a dolog? Vagy csak más módon próbálják, ami nem annyira közismert? Pedig elvileg nagyjából ugyanannyi szingli van köztük is, mint a férfiaknál.

jún. 26. 12:48
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Miért randiznék innen? Egy arctalan fórumról, ahol 99,9%, hogy nem is találok környékbelit? Bocs, tényleg nem vagyok nyitott: sem távkapcsolatra, sem vakrandis pofáraesésre. A 38F incel által említett rendezvényeken legalább látják egymást az emberek (akik bizonyára nem 200 km-ről estek be oda). Persze itt is lehet képet cserélni, de akkor ugyanott vagyunk, mintha társkeresőre regisztráltunk volna. Azt ne gondolja már szerintem senki, hogy ha volt egy-két üzenetváltás, akkor onnantól nem fog számítani semmi, sem távolság, sem nemtetszés. Értem, hogy egyesek így "kerülnék meg" a társkeresőknek azt a működési mechanizmusát, hogy ha nincs kölcsönös szimpátia, akkor nem lehet ráírni sem a másikra, de ez tévút.
júl. 2. 09:35
 52/58 anonim ***** válasza:
0%

Jól megaszongyák itt az incelek/szinglik/pártában maradtak, hogy mennyire LEHETETLEN az összes említett helyen ismerkedni, aha ok:D

A következő helyeken ismerkedtem (telefonszámcseréig) az utóbbi két hónapban:

Park

Reptéri busz

Ismerős szülinapja

Táncest

Buli

Sport

Fesztivál

Lakótárs ismerőse

Szóval egyik sem a szobám ajtaján kopogtatott be, hanem ki kellett mozdulnom, nyitottnak lenni, akár megszólítani másokat, beszélgetni...

júl. 2. 09:40
 53/58 anonim ***** válasza:
Mit tettem? Amit tudtam. Igyekeztem egyedül is lenni, nem folyton egy vagy több másik emberrel körülvéve, mert evidens volt számomra, hogy úgy végképp nem mer senki kockáztatni. Keresni a szemkontaktust - ez lenne az első ugyanis, a mosoly csak ezt követően jönne, gondolom, nem kell kiselőadást tartani itt senkinek nonverbális kommunikációból. De igaz, ami igaz, azt tényleg nem tettem meg, hogy odamenjek és beleálljak az aurájába valakinek nyomulni. Úgy tűnik, ma már ez az elvárt, hivatkozva az egyenjogúságra...
júl. 2. 09:42
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
52, azt is írd le, légy szíves, hogy konkrétan hogyan történtek ezek, hadd okuljunk!
júl. 2. 09:45
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
54-es hiába sorolta fel azokat az eseteket itt a gykn írogat. Ha olyan sikeres lenne ezen a téren most nem itt osztaná az észt.
júl. 2. 09:52
 56/58 anonim ***** válasza:

Köszönjük a beismerést 51#!

Nem is voltál nyitott, nálad csakis ez volt a gond

júl. 2. 10:00
 57/58 anonim ***** válasza:
Ne forgassuk már ki. Az, hogy ITTENI online ismerkedésre nem voltam/vagyok nyitott, miért lenne egyenlő azzal, hogy ott, helyben, élőben sem voltam? Vagy arra gondolsz, hogy nem másztam rá senkire mindenféle előzmény nélkül = nem nyitottság?
júl. 2. 10:59
 58/58 anonim ***** válasza:

51. "Értem, hogy egyesek így "kerülnék meg" a társkeresőknek azt a működési mechanizmusát, hogy ha nincs kölcsönös szimpátia, akkor nem lehet ráírni sem a másikra, de ez tévút."

Nocsak! A társkereső már olyasvalami, amit ha nem annak az (amúgy üzleti alapon, profitszerzés céljából létrehozott - csak hogy tudd) működési elvei szerint szeretnék párt keresni ÉS találni, akkor én már MEGKERÜLÖM, mint valami szabályt? Ez mi? Mióta lett a társkereső egy tankcsapda az úton, amit nekem meg kéne kerülnöm? Mondjuk nem rossz hasonlat, tényleg inkább csak akadályozza a közlekedést, mint segítené.

Nyilván a kölcsönös szimpátia fontos, ezt nem vitatom. De ha már vagy ennyire őszinte magaddal és velünk, akkor ismerd el, hogy szimplán nem vagy nyitott a párkeresésre. Nincs ezzel baj, csak hogy tegyük akkor ezt tisztába. Mindenhol lehet ismerkedni, továbbra is adom, csak nyitottság kérdése az egész.

júl. 2. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!