Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén, ha tényleg érdekel egy srác titeket, akkor nem tologatjátok a találkozót, igaz?
2
Mert engem meg érdekel 😅
Meg próbálok jóhiszemű lenni.
De ha ezúttal is lemondja, és nem mondja, hogy de ekkor vagy akkor meg ráér, akkor elköszönünk egymástól.
2# Miért várok rá? Ma már semmiért. Amint azt kezdem érezni, hogy nem kölcsönös, azonnal offolom. Réggebben azért, mert meg szerettem volna ismerni, abban reménykedtem, hogy amit mond az úgy is van - ha azt mondja, hogy szeretne találkozni, bejövök neki, akkor tényleg úgy gondolja, érzi.
Ma már tudom, hogy ez nem igaz, hogy 90% játszmázik és már az sem őszinte, amit kérdez. A sablonos kérdések mögött üresség, nem pedig valódi érdeklődés van. Egyszer fel kell nőni ehhez is... F
5
Én férfiként, ha érdekel egy nő, simán szabit kérek, átszervezek, lemondok stb.
Jó, nyilván van, amikor nem tehetem meg, de azon vagyok, hogy lehetőleg minél előbb találkozhassunk. Ha tőlem megkérdezné egy nő, hogy X napom hogy néz ki, akkor nem csak annyit írnék rá, hogy dolgozom...
Szerintem nincs azzal semmi probléma, ha valaki lemond egy találkozót nyomós indokkal, ha ajánl más időpontot.
Hogyha nem ajánl semmit, akkor nagy valószínűséggel csak lekoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!