Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánynak mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak mennyire fontos az hogy a srác dolgozzon?

Figyelt kérdés

Egy jó kiállású 178 magas sportos alakú srác vagyok , egyesek szerint jóképű is 28 éves. Sajnos nem tudom mit akarok dolgozni, fizikai munka büdös, érettségim van tanult vagyok.

Nincs munkám évek óta semmit nem dolgozom, és a szüleimmel lakom.

Sajnos ez a csajoknál hátrány?

El vagyok szomorodva néha miért ilyenek a lányok hogy a pénzt meg a pozicíot nézik a férfiban?

A tiszta szerelem az kellene hogy számitson nem pedig a pénztárca vastagsága és az elért poziciók. Ezek mind az egóhoz tartoznak csak.

jún. 15. 15:57
1 2 3
 1/25 Noren1989 ***** válasza:
28%

Szerintem fontos, h ne anyuékból élj. Nem nőként, nyugi.

Ők inkàbb azt mondjàk majd, hogy:

a, lúzer vagy

b, művészlélek (xd).

Amúgy ennyire kell a figyelem?

jún. 15. 15:58
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Az önellátás számít, te nyomi. Keresd meg a pénzt, amiből megveszed a boltban a kaját, amit elkészítesz magadnak.
jún. 15. 15:58
 3/25 A kérdező kommentje:

2 es

Miért kell mindenkinek önellátónak lenni mikor ott vannak a rokonok ??

jún. 15. 16:00
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Ha 16-18 éves jó genetikájú, 180+ magas, 60 kilós tinichaddel randizik, nem fontos, de a te korodban már lúzerség a munkakerülés. Jobb, ha elfogadod, hogy vagy 10 évvel öregebb vagy a kelleténél.
jún. 15. 16:01
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Mert felnőttek nem akarnak gyerekekkel kapcsolatot. Más érettségi szinten vagy, ha 30 évesen anyád lát el és nem dolgozol.
jún. 15. 16:01
 6/25 A kérdező kommentje:
Sajnos szomorú helyzet
jún. 15. 16:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Anyám már azt is gondolja hogy nem vagyok e autista. 😪
jún. 15. 16:04
 8/25 Noren1989 ***** válasza:
11%
Miért, mi a diagnózisod?
jún. 15. 16:12
 9/25 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon taszító, amikor valaki felnőttként ennyire céltalan és ennyire önállótlan.

Nem illene hozzám egy ilyen ember, és nem kéne emiatt elítélni másokat.

25/N

jún. 15. 16:22
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

És akkor én tartsalak el, vagy hogy gondolod?

Szép dolog a szerelem, de a kaját, rezsit stb nem lehet abból fizetni

jún. 15. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!