Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak mennyire fontos az hogy a srác dolgozzon?
Figyelt kérdés
Egy jó kiállású 178 magas sportos alakú srác vagyok , egyesek szerint jóképű is 28 éves. Sajnos nem tudom mit akarok dolgozni, fizikai munka büdös, érettségim van tanult vagyok.
Nincs munkám évek óta semmit nem dolgozom, és a szüleimmel lakom.
Sajnos ez a csajoknál hátrány?
El vagyok szomorodva néha miért ilyenek a lányok hogy a pénzt meg a pozicíot nézik a férfiban?
A tiszta szerelem az kellene hogy számitson nem pedig a pénztárca vastagsága és az elért poziciók. Ezek mind az egóhoz tartoznak csak.
2024. jún. 15. 15:57
21/25 anonim válasza:
Jaj, ne etessétek már a trollt… Túltolt, provokatív kérdés. Ennél már csak az lenne durvább, ha mondjuk 4 általánost írna, és hajléktalan, de a k.rva anyját minden nőnek, anyagias, sznob népség, hogy nem felel meg:-)
22/25 anonim válasza:
Csak a külső számít szóval minden más tök lényegtelen. És kár ámítani magatokat, hogy a nőknek a személyiség számít vagy éppen a pénz és a státusz. CSAK a külső a lényeg, a fizikai vonzalom. Maximum nem lesz hosszú távú a kapcsolat, de pénzért NEM lehet VALÓDI vonzalmat "venni". Lehetsz te akármilyen gazdag, szortgalmas, okos, intelligens, jó társaság, ha szarul nézel ki, vagy csak egyszerűen nem ütöd meg a mércét, akkor senki nem fog tőled semmit akarni szexuálisan.
23/25 anonim válasza:
22
A külsővel se, lehet VALÓDI vonzalmat venni. Persze kell a fizikai vonzalom, de hogy valakire társként tudjak tekinteni, ahhoz sokkal több kell. És a pénz is számít. Egy munkakerülő, vagy pénzzel bánni nem tudó pasival nem lehet életet tervezni.
24/25 anonim válasza:
Nekem fontos, vagy jobban mondva az, hogy eltartsa magát hosszú távon, főleg ilyen idősen. Nem, nem a " sok pénz, yeeeeee" maga a fontos, hanem, hogy ne engem vagy mást pumpoljon, és legyen elég érett, felnőtt ahhoz, hogy felelősséget vállaljon saját magáért, és engem ne húzzon le. Egyrészt logisztikailag is necces, másrészt meg személyiségre sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!