Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a 20 körüli lányoknak, hogy egy férfi dolgozzon és ne a szüleivel lakjon?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik, hogy dolgozom e és azt mondom nem. Majd azt, hogy a szüleimmel lakom e és igent felelek, akkor rögtön rossz ponttal indulok. Pedig engem például totál nem zavar, ha a lány akivel ismerkedem otthon lakik és nincs még munkája.

Nem szeretem, amikor ilyen felszínes információk alapján ítélnek meg és nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek.

Azért nem dolgozom, mert még egyetemre járok, a közgázra, jól tanulok, ösztöndíjakat kapok, emellett vannak jó befektetéseim amiből van bevételem. Elköltözni meg nem látom értelmét egyelőre, budapesti vagyok, itt lakom az egyetemtől egy köpésre, amíg tanulok addig egyszerűbb otthon élni. Az évfolyamtársaim közül is csak azok laknak külön, akik vidékről jönnek föl,esetükben természetes, hogy albérletben laknak,aztán jönnek azzal a szöveggel, h ők már mennyire önállóak, de ez nem azért van mert annyira azok akarnának lenni, csak rá vannak kényszerítve, mert mégsem járhatnak föl minden nap Berettyóújfaluról vagy Mátészalkáról. Nyilván ha nekem pl. Debrecenbe kéne járni, akk. én is albérletbe kényszerülnék, de attól még egy cseppet se érezném magam többnek tőle.

2016. dec. 28. 09:07
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
71%
22 éves lány vagyok, sosem hallottam még egyik korombeli lánytól sem, hogy elvárás lenne neki, hogy dolgozzon a srác, miközben tanul, és ne lakjon otthon. Budapesti egyetemista vagyok én is, a legtöbb férfi ismerősöm a korosztályomban a szüleinél lakik és még tanul. Ezzel nincsen semmi baj, az én barátom lassan 25 éves, de még egyetemre jár, nem dolgozik, csak szakmai gyakorlaton van, és még a szüleivel él, teljesen érthető okokból.
2016. dec. 28. 09:12
 2/49 anonim ***** válasza:
26%
Mert a nők anyagiasak, és rossz körökben jársz.
2016. dec. 28. 09:13
 3/49 anonim ***** válasza:
72%

Talán igen és nem helyett próbálj meg legközelebb szép, bővített mondatokban válaszolni, ahogy egy egyetemistához illik.

-Dolgozol? - Egyetemre járok, úgyhogy még nem dolgozok. Az Xy Z szakán vagyok W évfolyamos hallgató. És te?

-A szüleiddel laksz? - Nem, a szüleim laknak nálam. :P

Ha két kérdés után leírnak a csajok, akkor inkább az zavarja őket, hogy unalmas vagy és szűkszavú, és ki se néznek belőled többet, mint hogy munka nélkül a szüleid nyakán élősködsz.

2016. dec. 28. 09:17
 4/49 anonim ***** válasza:
27%
Szard le. Úgyis lesz pénzed és azt szeretik a lányok.
2016. dec. 28. 09:20
 5/49 anonim ***** válasza:
35%

Ácsi,ha azért nem dolgozol,mert még tanulsz,azzal nincs semmi gond,sőt pluszpont.Az lenne a baj,ha csak lébecolnál.

Persze anyagias lányoknál,akik csak pénzre hajtanak,nyilván fontos,hogy dolgozz,mert abból lesz pénzed...de ilyen lányokkal ne foglalkozz,csak lehúznak.

20L

2016. dec. 28. 09:20
 6/49 Lazy Lover ***** válasza:
8%
Èn is ezt tapasztaltam. De ez egy anyagi szuro a noknel alberlet= vastag pénztárca
2016. dec. 28. 09:37
 7/49 A kérdező kommentje:

"De ez egy anyagi szuro a noknel alberlet= vastag pénztárca"

Hát azt erősen kétlem. Vagy ha netán mégis van, aki így gondolja, az nagyon el van tájolva. Nálunk pont a legcsóróbbak laknak albérletben és mint írtam, ők is csak kényszerből, aztán ebből következik ,h többüknek dolgozni is muszáj. Azt még jobban megértem, ha az albérletet az önállósággal párosítják, de mint ezt is írtam, ez nem azért van mert ők annyira azok akarnának lenni, pusztán a körülmények miatt erre szorultak.

2016. dec. 28. 09:45
 8/49 anonim ***** válasza:
35%

Nos, én már nem a 20-asok táborát erősítem hanem a 30-asokét, de erre a válasz csak annyi lehet, hogy szeretik a lányok az önálló férfiakat.Nekem sem volt olyan férfi az életemben, aki otthon lakott volna, igaz, soha nem is a korosztályomból volt valakim.

Szóval szerintem csak az önállóság miatt szeretnék ezt, de ez csak akkor jogos, ha ő sem otthon lakik már.

2016. dec. 28. 09:46
 9/49 anonim ***** válasza:
45%
szerintem meg k.va gàz ha egy srac 25-30evesen otthon el mami papival..igenis jogosan vàrjak el az eretebb lanyok hogy ferfi legyen ne kisfiu...nem is ertem komolyan.. 33F bp
2016. dec. 28. 09:47
 10/49 anonim ***** válasza:
34%
#9-es: Neked is van még mit tanulnod 33 éves létedre. :)
2016. dec. 28. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!