Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a 20 körüli lányoknak, hogy egy férfi dolgozzon és ne a szüleivel lakjon?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik, hogy dolgozom e és azt mondom nem. Majd azt, hogy a szüleimmel lakom e és igent felelek, akkor rögtön rossz ponttal indulok. Pedig engem például totál nem zavar, ha a lány akivel ismerkedem otthon lakik és nincs még munkája.

Nem szeretem, amikor ilyen felszínes információk alapján ítélnek meg és nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek.

Azért nem dolgozom, mert még egyetemre járok, a közgázra, jól tanulok, ösztöndíjakat kapok, emellett vannak jó befektetéseim amiből van bevételem. Elköltözni meg nem látom értelmét egyelőre, budapesti vagyok, itt lakom az egyetemtől egy köpésre, amíg tanulok addig egyszerűbb otthon élni. Az évfolyamtársaim közül is csak azok laknak külön, akik vidékről jönnek föl,esetükben természetes, hogy albérletben laknak,aztán jönnek azzal a szöveggel, h ők már mennyire önállóak, de ez nem azért van mert annyira azok akarnának lenni, csak rá vannak kényszerítve, mert mégsem járhatnak föl minden nap Berettyóújfaluról vagy Mátészalkáról. Nyilván ha nekem pl. Debrecenbe kéne járni, akk. én is albérletbe kényszerülnék, de attól még egy cseppet se érezném magam többnek tőle.

2016. dec. 28. 09:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
33%

Lehet làzadni 17-s de ha belsô késztetésed nincs a sikerre önàllósàgra ez gàz nem vagy férfi.

Ne csodàlkozz,hogy a nõk menekülnek tõled,kutyàt nem érdekli,hogy te ilyen olyan kedves vagy.

Mit tudsz felmutatni csak ez szàmít.

2016. dec. 28. 10:47
 22/49 anonim ***** válasza:
43%

19: Ez túlzás, arról volt szó, hogy ha tanul a szülővárosában pl. akkor miért ne lakhatna otthon? Én sem fizetnék fölöslegesen jó nagy lakbért, csak azért, hogy egyedül éljek, miközben nincs is miből fizetni. Ha van munkája az embernek, az már más kérdés.

De ne hogy már ettől függjön egy kapcsolat: nyilván, ha összekerültek, akkor ketten elköltözhetnének külön lakásba, de egyedül mi a fenének, úgy, hogy nincs kereső képes állás, mert még tanul?

Ha ez egy buktató tényező egy nőnél, akkor maradjon is magának, már ne haragudjatok.

24F

2016. dec. 28. 10:47
 23/49 anonim ***** válasza:
22%
És akkor nem beszélve még arról hogy egy lánynak könnyebb megszerezni mindent, jobban el tud helyezkedni, könnyebben megtalálják a helyüket, mert nincs senki akik meg mondják nekik. és erre fől jönnek ők hogy palotában élnek márpedig a férfi is üsse meg ezt a szintet.. és akkor mi jogon várják el? Tegyük fel Nő vagyok, jól nézek ki, milyen lehetőségeim vannak? elmegyek hostesskedni, csak a kinézetem miatt dobják nekem a 150 ezreket kezdeti pénzként, aztán a főnök még csábit is a jobbnál jobb ajánlatokkal hogy na akkor nemsoká kapsz még emelést meg jutalákokat.. Igy a csaj persze félre tud tenni, nem kell külön arra költenie hogy megfeleljen bárkinek is, elvárásoknak, ő saját keresetéből olyan albérletbe mehet amilyenbe csak akar, és nem mondja meg neki senki. De sok fiatal lány tart már ilyen helyzetben, és akkor ők erre várják el hogy hát a férfi is ne legyen anyucival.. Mikor a férfi önerőből csinálja, ha mellesleg még lánnyal is akarna valamit tervezni, akkor még neki is megfelelni, költeni rá, mind emellett egy férfihoz nem jön oda senki hogy De ügyes vagy, ezért kapsz még pénzt. Nem. Még át is néznek rajta.. És Ti nők még is hogy várjátok el, mi jogon, ha eleve előnyösebb helyzetből indultok? Itt máris fordult a dolog..
2016. dec. 28. 10:48
 24/49 Lazy Lover ***** válasza:
15%
de bírom az itteni "nőket" le írom az igazat erre 0 ra pontoznak... erre mondják fáj az igazság
2016. dec. 28. 10:48
 25/49 anonim ***** válasza:
48%

ma 10:26

Neked adok igazat!

én is ezt látom amit irtál

Azért lehet ez fontos a nőknek, mert státusszimbólum. Olyan, mint az öltöny, nagy és márkás óra, sportkocsi. Az emberek ezeket tartják értéknek. Lehetsz akármilyen aljas ember, belerúghatsz az elesettekbe vagy szeretheted kínozni a másikat, nem számít, ha megfelelően nézel ki. Nézd meg hány aljadék celeb van, aki a médiában szégyentelenkedik. Mind önálló, független és népszerű. Hiába szidja az értelmiség őket, a facebook oldalukon van többszászezer lájk. Ők jól megélnek.

2016. dec. 28. 10:52
 26/49 anonim ***** válasza:
31%

Pont ez a baj veletek is 22,23,24,25-ös.

Kifogàsok mennek ezerrel.

Mi a célotok?

Mit tesztek azért,hogy piacképesek legyetek a nõknek?

Mit tesztek a magas fizetésért?

Mit tanultatok?

Sok férfitàrsam tanul ilyen olyan limlom szakon,büfé,bölcdész semmit mondó szakokon,aztàn csodàlkoznak,hogy kerülik a nõk.

Mit akartok elérni?

Vagy nektek így jó?

Pont a lustasàgotok és,, jó ez nekem" elvetek a baj,motivàciótok semmi,a nõkben néha komolyan mondom sokkal ezerszer több a motivàció a szépre a luxusra,nektek meg ez bàntja a csõrötöket,mert mi az hogy nem kellettek a nõknek.

Hàt inkàbb magatokba kellene nézni és végre ambíciózusnak lenni vagy maradtok ilyenek,nõket szídva nettó kax 200-al.

Mert így egy nõ nem fog veletek szóba àllni max a selejt.

29F

2016. dec. 28. 10:58
 27/49 anonim ***** válasza:
38%
26: Te meg hülye troll vagy, vagy olyan, aki futtatja a nőket. Nem mondtuk, hogy nincs motivácónk egy szóval se.
2016. dec. 28. 11:00
 28/49 anonim ***** válasza:
40%

Pont errõl beszélek 27-es,inkàbb néz magadba.

Nem én szídom a nõket,tudod engem a nõk szeretnek és keresik a tàrsasàgomat,mert nem itt rinyàltam hanem teszek tettem magamért külsõleg is belsõleg is,tele célokkal,motivàcióval.

Nekem màr nem nehéz olyan nõt talàlnom amilyet csak akarok.

De szídj nyugodtan engem is,nem én pattogok,hogy az igényes nõknek több kell.

Fogadd el akkor.

29F

2016. dec. 28. 11:05
 29/49 anonim ***** válasza:
30%
28. szerintem ez annyira helyzet,adottság, egyén függő hogy ki mire képes. ezt te is tudhatnád. már ha ilyen intelligensnek tartod magad. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni hogy Ugyan.. Én tudok repülőt vezetni akkor minden más férfi is tud..
2016. dec. 28. 11:08
 30/49 anonim ***** válasza:
36%

Lazy Lover, köszönöm privátban, hogy húzzak anyámba, ne zavarjon, hogy 20 éve meghalt.

Nem csak két mellet és ami a lábam között van, teszem a kapcsolatba.Ezt írtad.

Mindennap főzök, boldogulok a háztartással, és igen, nagyon jó a szexuális életünk is.

És én már nem egy magadfajta kis taknyos vagyok, hanem egy 7 éves kislány édesanyja, úgyhogy te engem ne oktass ki!

Az, hogy neked még anyuci mossa a gatyáidat, akkor ne is csodálkozz, ha egy értelmes nő nem áll veled szóba.

Várj még úgy 10-15 évet.

2016. dec. 28. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!