Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a 20 körüli lányoknak, hogy egy férfi dolgozzon és ne a szüleivel lakjon?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik, hogy dolgozom e és azt mondom nem. Majd azt, hogy a szüleimmel lakom e és igent felelek, akkor rögtön rossz ponttal indulok. Pedig engem például totál nem zavar, ha a lány akivel ismerkedem otthon lakik és nincs még munkája.

Nem szeretem, amikor ilyen felszínes információk alapján ítélnek meg és nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek.

Azért nem dolgozom, mert még egyetemre járok, a közgázra, jól tanulok, ösztöndíjakat kapok, emellett vannak jó befektetéseim amiből van bevételem. Elköltözni meg nem látom értelmét egyelőre, budapesti vagyok, itt lakom az egyetemtől egy köpésre, amíg tanulok addig egyszerűbb otthon élni. Az évfolyamtársaim közül is csak azok laknak külön, akik vidékről jönnek föl,esetükben természetes, hogy albérletben laknak,aztán jönnek azzal a szöveggel, h ők már mennyire önállóak, de ez nem azért van mert annyira azok akarnának lenni, csak rá vannak kényszerítve, mert mégsem járhatnak föl minden nap Berettyóújfaluról vagy Mátészalkáról. Nyilván ha nekem pl. Debrecenbe kéne járni, akk. én is albérletbe kényszerülnék, de attól még egy cseppet se érezném magam többnek tőle.

2016. dec. 28. 09:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
67%

#28->

Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írtunk itt le, azokban a válaszokban, amiket megjelöltél és értelmezd, mert szerintem valamit nagyon félre értettél.

Mi egy szóval nem mondtuk, hogy nem akarunk önálló életet, de ha csak pazarolja rá a pénzt, úgy ha még tanul az illető, akkor nem értem mi értelme lenne.

Én is szeretnék külön költözni szüleimtől, nem is azért mert nem jövök ki jól velük, mert nagyon is jól megvagyok velük. Én is vágyom az önállóságra, de jelenleg egyetemen mesterképzésen tanulok, diákmunkát is folytatom januártól, a szakdolgozatom is körvonalazódik és képzeld el, hogy a jövőbeli munkahelyem is le van zsírozva. Ebben a helyzetemben feleslegesnek érzem, hogy külön költözzek fizessem a belvárosi albérletemet/lakásomat, ami 50-70 ezer havonta rezsivel, minek úgy hogy még nem is dolgozom? Inkább félreteszem ezt az összeges a jövőre nézve, és pár év múlva lesz miből gazdálkodnom, amikor már anyagilag is független leszek és lesz már munkám diploma után. Mi olyan érthetetlen ebben?

De neked nem fogok itt magyarázkodni.

A probléma ott van, azoknál a nőknél (és itt most nem általánosítok), ahol az már kritikus tényező, hogy hol dolgozik és egyedül él-e, azzal szemben, minthogy milyen is mint ember, belül.

24F

2016. dec. 28. 11:16
 32/49 anonim ***** válasza:
58%

30-as ne törõdj Lazy Loverrel.

A neve mindent elmond róla.

Lusta,el van magànak,egy mosógépet nem tudna beindítani vagy egy hivatalos ügyet nem tudna elintézni szerintem.

Pont õ az akit egy nõ se venne komolyan,mert miért venné.

2016. dec. 28. 11:23
 33/49 anonim ***** válasza:
59%

Annyira álomvilágban élnek egyesek.... nemtom, de feltűnt, hogy az unió legszegényebb országa lettünk? A fizetések alacsonyak, az árak meg az egekben, a vásárlóerő-paritásról meg inkább ne is beszéljünk. Egy össztársadalmi problémáról van szó, hogy a fiatalok _nem tudnak_ különköltözni a szülőktől, főleg, amíg egyetemre járnak, és nincs rendes bevételük. Mármint a többségnek. Nagyon könnyű azt mondani, hogy találjál munkát, meg csináljál befektetést, de ha kihúznátok a kezetek a biliből rájönnétek, hogy ez nem így működik. Egyrészt sok egyetemen ott kell lenni, tanulni, készülni, sok energiát kívánnak. Másrészt a diákmunka szarul fizet és nem is egyszerű találni olyat, amit lehetne normálisan végezni egy odafigyelős egyetem mellett. Mindemellett a szülők sincsenek eleresztve, nem tudják finanszírozni a gyermek albérletét vagy saját lakását.

Tök hiába jönnek majd egyesek, hogy de hát nekik sikerült, mert rohadtul nem az a kérdés, hogy akinek szerencséje volt, annak mi sikerült, hanem hogy a többséggel mi a helyzet, és a többség márpedig sokkal szegényebb, mint amit a kis ignoráns világotokban láttok. Szó nincs anyuci szoknyájába kapaszkodásról, meg önállótlanságról! Egész egyszerűen ilyen a gazdasági helyzet. És pusztán a ténytől, hogy valaki otthon lakik még a szülőkkel egyáltalán nem következik, hogy ne lehetne önálló és talpraesett. Ilyet csak az idióták hisznek.

Mondom mindezt úgy, hogy az egyetem alatt én is a szülőkkel (azaz az egyikkel válás miatt) laktam, és utána lett lehetőségem külön lakásba költözni nem is albérletben, ami iszonyatos nagy mázli, és meg is becsülöm, és semmiféle problémám nem volt az önellátással, mosok, főzök, takarítok. A munkakeresés sajnos tovább tartott, mint hittem, mert hihetetlen állapotok uralkodnak a munkaerőpiacon, de már az is megvan és szerintem egész jót sikerült kifognom. Szóval úgy néz ki, minden helyrejött. Ám ha valami buta liba a néhány hónappal ezelőtti aktuális állapotból ítélte volna meg az egészet, nagyot tévedett volna. De nem baj, nem kell nekem buta liba, aki egydimenziósan lát. Az az "igényes nők" rétege, amiről a 29F beszél, azok sem kellenek nekem, mivel minden bizonnyal a sznob rétegről beszél.

25/F

2016. dec. 28. 11:32
 34/49 anonim ***** válasza:
25%

Attól mert egy nőnek vannak igényei, még nem sznob.

Pusztán csak férfi kell neki, nem egy kisfiú.Ennyire egyszerű.

2016. dec. 28. 11:53
 35/49 anonim ***** válasza:
24%
#33-as, +1.
2016. dec. 28. 11:56
 36/49 anonim ***** válasza:
21%

Számba lehetne venni azt, hogy mennyi erőfeszitést kell tennie egy férfinak és mennyit egy nőnek. Szerintem ég és föld. A nőnek alap esetben nem kell megfelelnie, mert hogy az a férfi dolga, igy nekik annyival könyebb ez az egész, mert nincs külön rajtuk ez a nyomás, másik meg hogy férfiként hajtani kell azért hogy legyen nő. Nőknél ez a dolog le van sz.rva ugyan is nekik nem kell semmit csinálni, férfi dolga, na meg tudják hogy bárhol találnak bárkit, mert felfigyelnek rájuk.S ugyanigy a férfinek meg kell felelnie, vagyis olyan ruhákba kell közlekedni, úgy kell magára költenie hogy megfeleljen a nőnek, kényelmi szempontból és esztétikailag. Ami mondanom sem kell rengeteg pénzt elvisz még. Nőknél nincs ilyen. Náluk nem elvárás hogy a másik nem miatt költsön a szépségére.

Azért ez a dolog hagy kivánni valót maga után.. És akkor még nők jönnek hogy milyen férfi kell..

2016. dec. 28. 12:11
 37/49 anonim ***** válasza:
61%
Itt nagyon elszabadultak a trollok az értékeléseknél, de azt már megtanultam, hogy ennek semmi jelentősége nincs. :D
2016. dec. 28. 12:23
 38/49 A kérdező kommentje:
Szerintem az már régen rossz, ha valaki azért magára erőltet valamit és olyat csinál amihez semmi kedve, hogy a nőknek megfeleljen. Ettől csak egy görcs lesz belőle, akit ráadásul kihasználnak. Nem tudom, miért terjedt el ez a hülye felfogás, hogy "a nőknek meg KELL felelni" és egy csomó ilyen random elvárást teljesíteni KELL. A párkeresés nem piactér, ahol megvásárolunk valamit. Mi nem termékek vagyunk, hanem emberek(legalábbis én annak tartom magam).
2016. dec. 28. 12:23
 39/49 anonim ***** válasza:
Pontosan, így is van.
2016. dec. 28. 12:27
 40/49 anonim ***** válasza:
rinn drága, ha az embert a lakása, a kocsija, a ruhái és a pénze alapján ítéled meg, az sznobság. Ha az igényeid többsége anyagi, az sznobság.
2016. dec. 28. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!