Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a 20 körüli lányoknak, hogy egy férfi dolgozzon és ne a szüleivel lakjon?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik, hogy dolgozom e és azt mondom nem. Majd azt, hogy a szüleimmel lakom e és igent felelek, akkor rögtön rossz ponttal indulok. Pedig engem például totál nem zavar, ha a lány akivel ismerkedem otthon lakik és nincs még munkája.

Nem szeretem, amikor ilyen felszínes információk alapján ítélnek meg és nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek.

Azért nem dolgozom, mert még egyetemre járok, a közgázra, jól tanulok, ösztöndíjakat kapok, emellett vannak jó befektetéseim amiből van bevételem. Elköltözni meg nem látom értelmét egyelőre, budapesti vagyok, itt lakom az egyetemtől egy köpésre, amíg tanulok addig egyszerűbb otthon élni. Az évfolyamtársaim közül is csak azok laknak külön, akik vidékről jönnek föl,esetükben természetes, hogy albérletben laknak,aztán jönnek azzal a szöveggel, h ők már mennyire önállóak, de ez nem azért van mert annyira azok akarnának lenni, csak rá vannak kényszerítve, mert mégsem járhatnak föl minden nap Berettyóújfaluról vagy Mátészalkáról. Nyilván ha nekem pl. Debrecenbe kéne járni, akk. én is albérletbe kényszerülnék, de attól még egy cseppet se érezném magam többnek tőle.

2016. dec. 28. 09:07
1 2 3 4 5
 11/49 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

A lányok szeretik az önálló pasikat ettől függetlenül nem sok olyan ismerősöm van, akinél előírás lenne a munka vagy az, hogy egyedül lakjon, sőt, sok olyan példa is van körülöttem, hogy a csaj tartja el, meg nála lakik a pasi. aki nem albérletben lakik egyetem alatt, annak szerintem érthető, ha otthon van, és sok pályakezdő sem tud egyből elköltözni otthonról sajnos. A lányok nem hülyék, ezt megértik.

Ettől függetlenül valóban önállóbbak azok, akik albérletben laknak. Tény, hogy mondjuk pénzt otthonról kapnak, de neked pl nem kell arról gondoskodnod, hogy mindig legyen otthon vécépapír, ne fogyj ki kávéból, stb., mert nagy valószínűséggel a szüleid vagy lány tesóid megoldják helyetted.

Azt a felnőtt dolgozó embert sem tartom önállónak, aki beszáll a rezsibe otthon. Mert ő max ledobja az asztalra a rezsirészt, de nem neki kell észben tartani, hogy a számla legyen befizetve, meg kész legen a vacsora.

Nyilván nem többek attól, hogy albérletben laknak, de bizony sokkal önállóbbak - nyilván nem anyagi tekintetben, bár sokan dolgoznak egyetem mellett is.

Szerintem ha normálisan megmagyarázod a lányoknak, hogy helyi lakos vagy, és egyetemista vagy, nem hinném, hogy olyan soknak hatalmas problémája lenne ebből :D

2016. dec. 28. 09:58
 12/49 anonim ***** válasza:
25%

Mert egy igazi férfi dolgozik és nem anyuciékkal lakik.

Én egyetem mellett azonnal elkezdtem melózni,egyrészt mint említettem ettôl is férfi a férfi,màsrészt munkatapasztalat,harmadrészt egy szebb lànyt mibôl viszed el programokra?

A nôk önàlló férfit akarnak akinek van karrierje és élete.

Most a piacképesebb nôkrõl beszélek egy nõietlenebb nõnek tök mindegy.

2016. dec. 28. 09:59
 13/49 anonim ***** válasza:
60%

22N vagyok es igen, alap hogy a leendo partnerem onellato legyen, hiszen en is az vagyok. Nem szeretnek senkit eltartani, engem sem hordoz a tenyeren senki.

Ettol fuggetlenul nem itelem el ha valaki 20-25 evesen szuleivel el, tanul, nem dolgozik. Oruljon neki hogy megteheti, nekem nem adatott meg. De tervezni igy nem tudnek senkivel. Egyszeruen nem passzolna az eletvitelunk.

2016. dec. 28. 10:01
 14/49 A kérdező kommentje:
Nem értem az ilyen válaszolókat, hogy "tervezni nem tudna egy ilyennel" mint én. Attól, hogy nem dolgozom, még van bevételi forrásom, sőt sokkal több pénzt keresek mint sokan azok közül, akik dolgoznak. Ha pedig elvégzem az egyetemet még lesz egy piacképes állásom is, amiből vehetek egy saját lakást, nem egy szaros albérletben fogok tengődni.
2016. dec. 28. 10:09
 15/49 anonim ***** válasza:
29%

Igen, amit írt az egyik hozzászóló, a programok pl.

Elképzelni nem tudtam soha, hogy egy vacsorára ne tudjon meghívni, mert annyi pénze sincs.Ez nem anyagiasság, csak szeretem a gáláns férfiakat, és a biztonságot.Mellesleg nem mindegy az sem, hogy anyuci a másik szobában olvas, mi meg úgy legyünk együtt.

Nem, köszönöm ez nem kell.

Huszas éveimben sem kellett, harminc felett pedig pláne nem kéne.

Mivel 18 éves koromban elkezdtem dolgozni, egyedül laktam, így ismerem az önellátó élet fogalmát.

Senki nem támogatott(nem volt ki segítsen), így tudom, hogy igenis lehet boldogulni.

2016. dec. 28. 10:11
 16/49 anonim ***** válasza:
31%

Amíg tanulsz,egyetemre jársz,addig oké,hogy a szüleiddel élsz.De onnantól kezdve,hogy dolgozol és önálló vagy,költözz el anyucitól.A nők a független férfiakat szeretik(hozzáteszem ezért van sokszor,hogy olyanba szeretünk bele,akinek esze ágában sincs kapcsolatot kezdeni,mert független és önálló,és ezek vonzó tajdonságok).

20N

2016. dec. 28. 10:19
 17/49 anonim ***** válasza:
59%

Nahát, ez érdekes, én is ezt tapasztaltam. Én is egyetemre járok és otthon lakom, de eszem ágában sincs már elköltözni. Dolgozni is csak akkor megyek majd, ha megfelelő lesz az alkalom. Mindkét dolgot úgy látom erőltetik az emberek, és csak el akarják mondani hogy ők már dolgoznak és saját lakásuk van.

Igen, ez rossz pont a legtöbb nőnél, de nem érdekel. Nem akarok ilyen felszínes nőknek megfelelni. Itt gyakorin is olvastam egy kérdés, személyesen is volt egy csúnya tapasztalatom. Szimpatikus lány, én is neki, elkezdtünk beszélgetni és hopp. 20 éves volt, egyszerűbb suliba járt, én meg több nála, kicsit kemény szakon. Ő kijelentette, hogy ennyi idősen már dolgozni kell és nem a szülőkkel lakni. Hát annyiban is hagytam.

Azért lehet ez fontos a nőknek, mert státusszimbólum. Olyan, mint az öltöny, nagy és márkás óra, sportkocsi. Az emberek ezeket tartják értéknek. Lehetsz akármilyen aljas ember, belerúghatsz az elesettekbe vagy szeretheted kínozni a másikat, nem számít, ha megfelelően nézel ki. Nézd meg hány aljadék celeb van, aki a médiában szégyentelenkedik. Mind önálló, független és népszerű. Hiába szidja az értelmiség őket, a facebook oldalukon van többszászezer lájk. Ők jól megélnek.

Én úgy látom már, hogy ezek a dolgok többet érnek a nőknek, mint egy megbízható személyiség vagy egy olyan ember, aki törődik velük. Mármint aki ténylegesen törődik velük és nem csak addig amíg épp mellette állnak. A dolgozásból és a szülőktől való elköltözéstől vonják le azt a következtetést, hogy mennyire önálló. (De mi a francnak legyek önálló, ha nincs kiért? Hogy minden este más nőt vihessek "haza"? Vagy hogy csajokat szedjek fel azzal hogy egyedül élek?)

Érdekes hogy más tulajdonságokat nem is vizsgálnak annyira. Nem azt nézik, hogy mennyire egészséges személyiség vagy intelligens vagy ilyenek. Ha meg tud állni a saját lábán, akkor biztos intelligens és vonzó. Tökmindegy, hogy apuka-anyuka pénzéből, vagy valami alantas-szánalmas munkából, szélhámoskodásból szedte meg magát.

Ami fénylik, az biztosan arany. Ennyit gondolnak

2016. dec. 28. 10:26
 18/49 Kenzo Tenma ***** válasza:
48%
Aki értelmes, annak ez nem gond, tehát ezt fel lehet fogni egy szűrőként, hogy az idióták legalább lemorzsolódnak ilyen módon. Egyetemen tanulsz, kapsz ösztöndíjat, vannak befektetéseid és szuficit van belőlük, tehát már sikeres vagy. Amelyik lánynak ez nem jó azért nem is kár. Az meg hogy a szüleidnél laksz huszonpár évesen nem szégyen, meg miért költöznél el ha közel laksz az egyetemhez és a szüleiddel is jól kijössz.
2016. dec. 28. 10:37
 19/49 anonim ***** válasza:
46%

Mióta idióta az a nő, aki FÉRFIRE vágyik, és nem egy mamapicikicsifiára?

Könyörgöm, legyen már önálló, magabiztos és független.

Talán pont ezért nem vonzó egy huszonéves kisgyerek, mert képtelen elszakadni anyucitól szoknyájától.Ebben mi vonzó legyen szerinted?

2016. dec. 28. 10:43
 20/49 anonim ***** válasza:
0%

ma 09:58

Na és még a nők vannak felháborodva ha pénzes pasikat emlegetik nekik..Szerintem meg akinek van elég pénze annak nem kell senkinek sem megfelelni és van saját lakása ahol szintén nem kell senkinek megfelelni.Ennél meg nem kell több,tehát a pénz boldogit!

2016. dec. 28. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!