Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a 20 körüli lányoknak, hogy egy férfi dolgozzon és ne a szüleivel lakjon?
Ha megkérdezik, hogy dolgozom e és azt mondom nem. Majd azt, hogy a szüleimmel lakom e és igent felelek, akkor rögtön rossz ponttal indulok. Pedig engem például totál nem zavar, ha a lány akivel ismerkedem otthon lakik és nincs még munkája.
Nem szeretem, amikor ilyen felszínes információk alapján ítélnek meg és nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek.
Azért nem dolgozom, mert még egyetemre járok, a közgázra, jól tanulok, ösztöndíjakat kapok, emellett vannak jó befektetéseim amiből van bevételem. Elköltözni meg nem látom értelmét egyelőre, budapesti vagyok, itt lakom az egyetemtől egy köpésre, amíg tanulok addig egyszerűbb otthon élni. Az évfolyamtársaim közül is csak azok laknak külön, akik vidékről jönnek föl,esetükben természetes, hogy albérletben laknak,aztán jönnek azzal a szöveggel, h ők már mennyire önállóak, de ez nem azért van mert annyira azok akarnának lenni, csak rá vannak kényszerítve, mert mégsem járhatnak föl minden nap Berettyóújfaluról vagy Mátészalkáról. Nyilván ha nekem pl. Debrecenbe kéne járni, akk. én is albérletbe kényszerülnék, de attól még egy cseppet se érezném magam többnek tőle.
Mert buták a nők manapság,elvárások azok vannak,de semmi több érdemben amit ők nyújtani tudnának.
Persze,én is elmehettem volna kisboltba,vagy Tesco-ba dolgozni árufeltöltőnek,de én ennél többre tartom magam,és nem ezt szeretném életem végéig csinálni...
abból fizeted az albérleted,és jujj de jó,hogy külön élsz a szüleidtől,de utána nem tudsz hova előrelépni.
És egész életedben gürizel,és semmire nem futja szinte később sem,egy külföldi nyaralásra vagy bármi egyébre.
Képzeld vannak akik diploma nélkül, jó szakmával nagyon jól keresnek.
Mi sem a küszöböt rágjuk, sőt.
kérdező kommentje
"A párkeresés nem piactér, ahol megvásárolunk valamit. Mi nem termékek vagyunk, hanem emberek(legalábbis én annak tartom magam)."
Én utálom a felszínes világot, amiben minden a pénzről szól, mint egy GTA játékban. Ha belegondolsz a GTA-ban is a küldetések után pénzt kapsz, minél több pénzed és minél nagyobb házad van benne, annál gazdagabb vagy és ez a valóságban is így van. A való életben is, ha van egy BMW-d, Ferrari-d, Lamborghini-d, Audid, vagy van nagy házad, meg sok pénzed van, akkor a többi ember szemében király leszel, sokan istenítenek, de persze sokan irigyek lesznek és utálnak, ha sikeres vagy az életben, miközben sok embernek kis lakása, szar autója és kevés pénze van. Egy felszínes, pénzéhes, flegma, beképzelt, álszent, hűtlen emberekkel teli világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!