Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek mennyire lehet nehéz párt találni kopaszon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Főként lányok véleményét várom, hogy mi a véleményetek mennyire hátráltató, ha egy srác kopasz, ha randira hívna titeket?ápr. 8. 02:54
1/17 anonim válasza:
Nekem pl a kopasz pasik sose tetszettek, most mégis kopasz párom van.
2/17 anonim válasza:
"Mi a véleményetek mennyire lehet nehéz párt találni kopaszon?"
Gondolom, a kopasz nok nem olyan kelendoek......
39F incel
3/17 anonim válasza:
Ábszolúte elfogadott: főleg, ha Bömbölője van, kigyúrt, egyben erős mácsó csávó. Sokaknak jön ez be.
5/17 anonim válasza:
Kopaszodó, vagy kopasz? Egy kollégám letolta a haját, amikor kopaszodni kezdett, edz is, de nem tolta túl, így összességében nem néz ki rosszul, elég szép sikereket ér el nőknél.
7/17 anonim válasza:
kopasz+ nem túl sok szakáll és izmos vállak nagyon vonzóak tudnak lenni
8/17 anonim válasza:
Nekem is van kopasz kollégám, akinek nincs problémája a csajozással. Biztos van, akinél ez kizáró ok, de az önbizalomhiány, rossz kommunikációs készség sokkal nagyobb hátrány ennél.
9/17 anonim válasza:
A szexpartnerem kopasz és borostás, jóképű, sportos, magas. Tetszene hajjal és anélkül is.
10/17 anonim válasza:
Az én férjem is kopasz. Viszont direktben soha sem kerestem azt, hogy vagy ilyen vagy olyan legyen. Szerintem a kopasz és a nem kopasz férfiak egyenlő arányban tudnak párt találni. Nem ezen múlik. A férjemnek olyan a kisugárzása, hogy pont nem érdekelt, hogy van e haja vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!