Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik úgy, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy minden társkereső eseményen erős férfi többség van?

Figyelt kérdés
Igazából az online appok világában egyértelműen így van, talán kétharmad az arány, de a való életben is bármilyen ismerkedős rendezvényt szerveznek, mindig a férfiak rohanják meg. Rapid randis programoknál is általában kiírják, hogy "nők jelentkezését várjuk még" és úgy kell halászniuk őket. Valóban ez van, hogy a nőket már nem érdekli ez a dolog? Vagy csak más módon próbálják, ami nem annyira közismert? Pedig elvileg nagyjából ugyanannyi szingli van köztük is, mint a férfiaknál.

jún. 26. 12:48
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
24%

"attól még, hogy vhol jól lehet ismerkedni, nem azt jelenti, hogy az elsődleges célja az kell, legyen, hogy Túrósf...ú Józsikák megtalálják a következő patront."

Már terelsz is, mintha a férfinak nem szólna másról a társkeresés mint a patronürítésről.

Pedig nem arról volt szó hogy erre van szükség, hanem arról hogy társkeresésben sikert elérni hol lehet. Erre te meg a túrósf.szú józsikákkal jösz, ez annyira alja, mint ha egy pasas a gombás p.nával élcelődne

Te azt állítottad hogy ilyen rendezvényeken jól lehet ismerkedni, miközben én ugye ezt tagadtam hiszen mint látjuk némi férfitöbblet jellemző még ezeken is és a nők tök érdektelenek az ilyen rendezvényeken.

És társkeresésről volt szó nem barátkozásról, az olyat meghagyjuk nektek. Ha valaki tàrsat keres akkor nem barátkozni akar, csak szólok. Szóval az ilyen rendezvényeknek manapság nem sok értelme van ha társat keresnél férfiként, amikor a hozzáállás ilyen mint a 40# esetében

Lenéző, degradáló visszautasító és arrogáns

júl. 1. 23:09
 42/58 anonim ***** válasza:
Ehhez nőként is tudok kapcsolódni: ha társat/partnert keresek, akkor nem barátkozni akarok. És ja, akkor kell a f...omnak (se') a hobbi - ha az kellene, azt keresnék. Felénk egy időben nagy divat volt salsára meg crossra járni, mert egyszerűen nincs hol ismerkedni, aztán sokan úgy gondolták, jó ötlet. Hamar tele lett a tökük a ténylegesen a tánc/edzés miatt járóknak és az oktatóknak/edzőknek is ezzel, úgyhogy szigorítottak. És el tudom képzelni, hogy ez nem csak itt alakult így, hanem másutt is, ahol a sok "okos" rárepült a (szerinte) lehetőségre...
júl. 2. 06:59
 43/58 anonim ***** válasza:
59%

42#

Na igen, ép ésszel nem nehéz belátni hogy ha valaki társat keres akkor se hobbikat sem barátokat nem szeretne magára erőltetni a cél érdekében, hanem ezt úgy szeretné elérni hogy kizárólag társat keres és nem mást. Nem olyan dolgokba veti magát ami valójában NEM ÉRDEKLI

Emellett azt is láthatjuk hogy aki annyira erőlködik hogy bevállal mindenféle hozzá nem illő vagy csupán érdektelen dolgot abból sosem sül ki jó, hiszen az egész mindvégig olyan erőltetett lesz hogy az visszataszító lesz.

Aztán már csak mint zavaró döglegyek fognak az ilyen erőlködő figurák megjelenni

júl. 2. 07:46
 44/58 anonim ***** válasza:
54%
Nektek meg azt kellene felfogni, hogy a nők egy jelentős része csak ismeretségi körben vagy barátságból hajlandó egyáltalán ismerkedni tapasztalat és rossz élmények miatt. Erre jó ötlet a mindenféle sportegylet stb, ha amúgy nincs baráti köröd vagy nem olyan (pl. 4 gimis haver, aki hírből sem látott nőt és csak wowozik)... ha ebbe nem akarsz energiát belefektetni, szíved joga, senki nem tart revolvert a fejedhez. Csak akkor ne hisztizz, mint egy 4éves butább típusú kislány, hogy miért nincs nőd.
júl. 2. 08:07
 45/58 anonim ***** válasza:

"Erre jó ötlet a mindenféle sportegylet stb"

Ebben az egyben igazat adok

A sportegylet valóban jó, persze kizárólag a lövészklubok

Nőt ugyan ott nem talál az ember egy szált sem, de 2 év tagság és pár sikeres vizsga után fegyvert vehet az ember fia és fejbelőheti önmagát. Az valóban minden problémát megold, még a magányt is

júl. 2. 08:13
 46/58 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem itt a válaszadók többsége teljes, totál álomvilágban él. Mindenféle egyesületről, klubokról, utazásokról, hobbikról és szakkörökről beszéltek. Az emberek, akik pártában maradtak 30 felett NEM ÍGY ISMERKEDNEK. Ezek a fentiek arra jók hogy a szinglilétünket némi tartalommal töltsék fel, de semmiképpen nem terepek kapcsolatteremtésre, csak haverkodásra, ismerkedésre jók, MAXIMUM.

A társkereső rendezvényeknek ezzel ellentétben DIREKTEN a szerepük és a helyük is megvan. Csak mondom hogy 2003 óta van már Mo-n ilyen, tehát 21 éve csinálják, értsd: igény van rá, házasságok és kapcsolatok születtek ilyen módon.

Nyilván aki nem hajlandó 1-1.5 órát rászánni az életéből és belemenni abba hogy a 8-12 férfiból/nőből akivel majd beszél ( általában 8-10 szokott lenni ellenkező neműből ), lesz olyan aki nem tetszik az nem menjen ilyenre. Nagy számok törvénye alapján azonban ez egy jó platform. Szervezett keretek között zajlik és nem online, így már alapból több tisztesség van a megjelentekben. A másik hogy ezek az emberek valós emberek és szinglik nem úgy mint online ahol rengeteg a kamu-ember.

Szóval lehet leszólni ezt a fajta ismerkedést de sokkal több van benne mint sokan gondolnák.

Én értelmes, csinos 30-32 éves nőkkel, de akár 34-35 évesekkel is beszélgettem már itt és igen, randim is volt.

Tervezek újra menni mert úgy érzem ez is egy lehetőség.

Persze lehet befizetni százezrekért különböző klubokba, de az esély vajmi kevés hogy ott majd valakivel megismerkedünk. Oda azért megy az ember hogy egy tevékenységet űzzön és nem azért hogy ismerkedjen párkapcsolati céllal.

38F incel

júl. 2. 08:46
 47/58 anonim ***** válasza:
65%

Én hozzátenném még egy viszonylag friss tapasztalat alapján, hogy a nem ilyen célú rendezvények SEM alkalmasak ismerkedésre. Egy fesztivál címszó alatt futó eseményen vettem részt más okból, kötelességből. Nyitott lettem volna ismerkedésre, de senkinek eszébe sem jutott, hogy esetleg... (nő vagyok) Volt alkalmam (több óra, majdnem egy fél nap) megfigyelnem, mi történik vagy nem történik. A legjobban az "tetszett", amikor olyat láttam, hogy adott két külön társaság, de egy-egy tagjuk ismeri egymást, tehát vegyülhettek volna, és nem, fel sem merült, üdvözölte egymást a két tag, aztán ment tovább mindenki a saját társaságával, velük foglalkozott.

Na, ennyit arról is, hogy járj el ide-oda kikapcsolódni. Senki le sem szarja a saját barátain/társaságán kívül a többi embert, kb. csak biodíszletként kezeli őket, vadidegenek között nem lesz interakció ilyeneken sem, pont úgy, mint egy random Lidlben vagy bárhol. Pedig ugye ismerkedni állítólag BÁRHOL lehet... (Nem tudom, hány évtizeddel lehet lemaradva, aki ezt állítja.)

júl. 2. 09:10
 48/58 anonim ***** válasza:
59%

47-es végre valaki aki leírja az igazat. Ez az "ismerkedni bárhol lehet" egy marhaság. PErsze technikailag igen de társadalmilag már nem divat, egyszerűen "cringe". Nem ismerkedünk idegenekkel de még társaságban sem.

Ezért mondom hogy nem ördögtől valóak az erre szakosodott rendezvények. Ja hogy túl direkt? Hát ez van.

38F incel

júl. 2. 09:12
 49/58 anonim ***** válasza:

"Nyitott lettem volna ismerkedésre, de senkinek eszébe sem jutott, hogy esetleg... (nő vagyok)"

Ha nyitott lennél ismerkedésre, akkor nem lennél szingli sem nőként.

Hány sráccal randiztál innen hogy ezt cáfold?

júl. 2. 09:18
 50/58 anonim ***** válasza:

49-esnél mondjuk ott a pont, ha annyira nyitott voltál akkor mit tettél hogy ez látszódjon? Leírtad gyakori kérdéseken és akkor azzal le van tudva?

Rámosolyogtál legalább valamelyik tinifiúChadre a buliban???

júl. 2. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!