Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy minden társkereső eseményen erős férfi többség van?
22
A szingli szó nem azt jelenti, hogy éppen nincs senkije, hanem soha nem volt tartós kapcsolta. Ezt az adott cikkben írták is. Nem fogom újra elokeresni.
Ez furcsa amiről írsz mert én járok társkereső rendezvényre és az tény hogy többlet van a jelentkezőkből de a szervezők mindig figyelnek az arányra és 1-2, nagyon max 3-mal szokott több férfi lenni de sokszor van hogy egyenlő az arány, sőt néha a férfiak mondják le.
Tehát pont a rendezvényeken kiegyenlített. Online az ahol esélytelen ha csak nem vagy badboy, fuckboy, Chad.
"Tehát pont a rendezvényeken kiegyenlített."
Pont hogy nem kiegyenlített, mert sokszor nem is tudják már kiegyenlíteni, kénytelenek férfitöbblettel indítani
Botrányos helyzet!
Amúgy a kérdésben nem is a rendezvények férfitöbbletéről, hanem inkább a jelentkezési arányokról volt szó, ahol mint írtad erős a férfi túljelentkezés
Nem tudom emberek miért akarják egyáltalán törni magukat egy ilyen erősen nehezített pályán?
Kár az egész műsorért, tiszta megalázó
25. "Több hapsi b-a el a kapcsolatokat, így keres tovább kapcsolatot ahelyett, hogy elgondolkodna azon, hogy mit kellene máshogyan cselekednie, hogy ne legyen ismét zátony az ügye."
Rengeteget gondolkodtam rajta, hidd el. És nem, nem találom azokat a hibákat, amikér el kéne engem dobni, mint egy használt rongyot.
- nem bántom a nőket
- nem vagyok velük agresszív
- igyekszem a tőlem telhetőket megadni
- érzelmileg támogatni
- együtt csinálni a teendőket, nem ráhagyni mindent
- nem csalom meg, érzelmileg sem
- változatossá tenni a kapcsolatot, programokkal stb
- tapintatos vagyok, megértő, de nem b.szari, nyápic, hanem egyenes és őszinte
De akkor hol b.szom én el? Jaa, hogy egy idő után előbújik belőlük a királylány és ők akarnak parancsolgatni, átvenni az életem felett az irányítást, én meg nem megyek bele? Jaa, hogy évek alatt felépített kapcsolatban valami random phasz mond neki két szót amitől benedvesedik és dob a pcsába? Jaa, hogy van valami mentális betegsége, amivel kiidegel, szabotálja és rothasztja a kapcsolatot? Jaa, hogy hátam mögött beszél ki, ahelyett, hogy velem beszélné meg a problémát? Jaa, hogy nem képes emberi módon szólni hozzám, csenddel ver, lelki terrorban tart?
Ja, biztos én b.szom el. Nem vagyok köcsögebb vele és nem pofozom fel ha visszabeszél. Vagy mi hiányzik akkor? Mert én nem vagyok ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!