Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy minden társkereső eseményen erős férfi többség van?
Nincs férfitöbblet.
1. A lányok kevesebb embert húznak jobbra, te meg mindenkire rámozdulsz
2. A lányok unalomból társkeresőznek - instafeliratkozókat gyűjtenek vagy szexpartnert
3. A csúnya lányokat nem húzod jobbra, így őket nem látod
4. Élő ismerkedős programok, az milyen? Minden rendezmény ismerkedős. Ha valami így van meghirdetve, arra persze hogy egy lány sem fog elmenni, annyira izzadság szagú.
Ismerkedek, barátkozok, van több baráti társaságom, valaki újjal mindig találkozok. De az nem én vagyok, hogy ismeretlen emberekkel menjek randizni, ami fixen arról szól hogy most vagy romantikus kapcsolatba kerülünk, vagy nem. Ez nekem nem megy.
Biztos nem mennék rapid randira. Feszélyezve érezném magam. Olyan, mint a lóvásáron, ahol kölcsönösen lovak vagyunk és vizslatjuk egymást, megfelelő-e az árú.
Magamat és ismerőseimet nézve az elsöprő többség baráti körben, sulihoz vagy munkahelyhez köthető szituációkban talált párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!