Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mindig kezdeményezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mindig kezdeményeznek ha tetszik nekik egy nő?

Figyelt kérdés

Férfiak véleményére lennék kíváncsi:) köszi.

27/N

jún. 20. 11:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Például ha szintemen felülinek látok egy nőt akkor 1000% hogy nem fogok kezdeményezni akkor sem ha úgy érzem hogy adja a jeleket. Ez az adja a jeleket dolog amúgy is nagy baromság mert estem már pofára pár akkorát ilyenek után hogy csak lestem. Simán lehet olyan is hogy valakinek tetszik egy nő de éppen olyan élethelyzetben van hogy abszolút nem akar ismerkedni. De olvashatsz itt ilyen sztorikat is szép számmal hogy amúgy tetszik egy nő az adott férfinak csak az meg azon nyavajog itt hogy merjen-e ismerkedni 13 centis szerszámmal. Na szóval ilyenek vannak.
jún. 20. 16:44
 22/43 anonim ***** válasza:
81%
Én józanon nem, mert a ronda fejem miatt felesleges, de ittasan, ami ritkán fordul elő, akkor előfordul, persze akkor is felesleges, de olyankor nem érdekel negatív reakció.
jún. 20. 17:30
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még csak egy kósza mosoly sem szokott érni, ami kölcsönös szimpátiát sejtetne, ezért rohadtul nem. :D Ez van.
jún. 20. 18:25
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

23-as: hát igen ez a másik. Konkrétan ha össze is nézek egy ismeretlen csajjal véletlenül, általában totál faarc de bizonyos esetekben kifejezett undorodó tekintet a reakció...

Azt gondolom így tényleg fölösleges erőltetni a dolgot.

jún. 20. 19:16
 25/43 A kérdező kommentje:
Uhh..én máshogy képzeltem,de durva..
jún. 20. 19:45
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én sem. Nálam elég sok kell, hogy nyissak.

Ha már nagyon biztosra tudom kellek az illetőnek, utána már nem töketlenkedek.

Mondjuk én szeretem a karakán határozott nőket.

jún. 20. 21:17
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"én máshogy képzeltem,de durva.."

Hidd el kérdező, ezt mi közönséges férfiak is eléggé másképpen képzeltük. Pl. gyerekkorban amikor szüleink elhitették velünk hogy az egész csajozás csak valami gyerekjáték és majd magától fog ez az egész jönni. Aztán tiniként valami iszonyat pofára esések vártak ránk és még utána mégtöbb, mégdurvább. Szóval nem véletlenül nem szokás már férfiként próbálkozni. A nő dönt, MINDIG a nő dönt, szóval illene nekik is kezdeményezni. Ha ez nincs akkor szevasz

jún. 20. 22:29
 28/43 anonim ***** válasza:
Miért, hogy képzelted?
jún. 21. 00:34
 29/43 anonim ***** válasza:

28#

Leírtam azt is

Olvasd el!

jún. 21. 00:37
 30/43 anonim ***** válasza:

A kérdés nem rólad szól, és engem nem a férfi szemszög érdekel.

Hanem, hogy a kérdező nőként mit gondol, a férfiaknak hogy megy ez.

jún. 21. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!