Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfiak! Honnan lehet tudni, ha tetszik nektek valaki? Ha nem vagytok egyértelműek, például nem hívjátok randira az illetőt, azért van valami jele?
Igen, eléggé hülyén viselkedek az ilyen személy jelenlétekor.
Zavarban vagyok a közelében, nem merek ránézni, ha még is ránézek és találkozik a tekintetünk, akkor gyorsan elkapom a fejem. Sokszor nyúlcipőt húzok a közelében, és inkább eliszkolok. Többször kirakóztam magamba, hogy mivel kéne megszólítani az adott illetőt, de félénkségem miatt inkább ezt nem tettem meg. Kb. ennyi.
Én félénk vagyok valamelyst, de dettó ugyanúgy vagyok mint a 3#
A lényeg hogy nem vagyok vevő a játszadozásra, mert egy félénk férfinak az nagyon nem jön be, az csak a menőcsávóknak imponál mint kihívás
#7! Azért ez nem így van. Ismerek mulya pasikat. Olyat is, ahol én nem vagyok érdekelt, mert nekem nem tetszik, én se neki, de valaki tetszik neki, mégse hívja el. Pont az ilyen pasiknak szól a kérdés. Nem olyan ritka ez.
"Valamilyen módon egyértelművé teszi". Na, pont ez a mód érdekel? Nekem például a konkrét randira híváson kívül semmi nem egyértelmű. Lehet, hogy ami neki az, az másoknak nem🤷
Bárki akarhat. Nem(csak)ez számít. Nekem mondjuk jobban bejönnek, mint a nyomulósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!