Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen egyértelmű utalásokat, vagy jeleket adtok annak a nőnek aki nagyon tetszik nektek?
Tudom,tudom sokan kérdezték már,de hátha olvasok még valami hasznosat!
Érett férfiak válaszát várnám elsősorban.
Nagyon köszönöm!
Nézzük csak.
Érett férfiként, biztosan csak érett Nővel állnék szóba.
Ebből adódóan, ha közös a szimpátia, jól érezzük magunkat, akkor egyszerűen megmondanám, hogy mit gondolok róla, milyen irányba haladnak az érzelmeim.
Köszi első!
Tényleg ez a legegyenesebb ha megmondjuk a másiknak.
Bár azt hiszem én nőként nem mondanám csak úgy meg a pasinak...
23:41-es
Na a nézés dolog az nagyon megy a kiszemelt pasinak,de ez is lehet becsapós nem?
Fene tudja néha azt sem tudom mit higgyek el és mit ne.
Azt érdemes figyelned,hogy csak Veled viselkedik-e úgy,ahogy,és csak Veled közvetlen és kedves-e,mert az is lehet,hogy egyszerűen ilyen a természete,szeret flörtölni,és ,,határokat feszegetni".Nyilván ha nem csak Neked tulajdonít kiemelt figyelmet,akkor egy vagy a sok csaj közül,aki tetszik Neki ugyan,de ennyi.Ismerem ezt a prototípust.
Mondom ezt nőként.Bocs,hogy írtam,de gondoltam,megosztom a véleményemet.
Köszi 23:50-es!
Nem tudom.Bedumálni nem akarok magamnak semmit,mert akkor nagyot koppanhatok.
Ez a pasi folyton néz,ha én ezt észreveszem gyorsan elkapja a tekintetét,nagyokat köszön,keresi a tekintetem.
De olyan furcsa mert volt olyan eset is amikor mintha észre sem akart volna venni.Pffffu!!!
pasik válaszát továbbra is várom!!!!!!!
Nekem is így viselkedett egy pasi, egyszer úgy nézett mint aki helyben felfal a tekintetével, aztán meg le se ...
Utána elkezdett köszönni, de heteken át ez ment, míg meguntam és leszólítottam...
5 évig voltunk együtt és azóta is szeretem!!!!
Húúúúú kedves utolsó válaszoló!
Tök jó,hogy leírtad nekem a sztoridat köszönöm!
Bárcsak nálam is így végződne a sztori...:)
Teljesen belezúgtam ebbe a pasiba!Olyan jóképű...áááááá.
Puszi minden hozzászólónak!
Végül is mi lett a történet vége?
Mert érdekelne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!