Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyértelmű, hogy nem?
Barátom is váltig állította, hogy ő bizony sosenem fog takarítani, mert nagyon gyűlöl.
1 hét szexhiány után mint a kisangyal...
20L
Nem illetek össze.
Keress valaki olyat, akivel egy hullámhosszon vagytok.
Így nem lehet élni. Illetve lehet, de az rossz, és egy másik férfival sokkal, de sokkal boldogabb lehetnél!
16/L
18.45
:) akkor néha taktikázni kell...
második, 18.45
én tudom, de nem tudok másra nézni sem. és félek, ha belegondolok, hogy majd az idő megoldja. mert száz évnek kell eltelnie, hogy mást közel tudjak engedni
18. 41!
a barátaidat úgy kell elfogadni, amilyenek! de nem gondol(játok)od, hogy, egy kapcsolat tele van kompromisszumokkal, és néha változni kell? mert én sokat változtam, mellette...
második, 18.45 vagyok.
Akkor viszont állj a sarkadra, és mondd meg neki, mi bánt! Ne engedd kitérni a beszélgetés elől...És mondd meg neki, hogy félrebeszélést sem akarsz hallani.
köszi, második 18.45
egy kis önbizalmat ad! olyankor, mindent megígér, és egy hétre változnak a dolgok, aztán kezdődik elölről...
tudom, most mit írnál....reménytelen...
meddig várjak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!