Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyértelmű, hogy nem?

Figyelt kérdés
a párod azt mondja neked, nem fog sose változni. akkor sem, ha bánt vele. mindig bulizna a haverokkal, más lányok társaságában. együtt sehova sem megyünk. két év alatt, tavaly voltunk Horvátországban a tengeren, egyszer moziban, és egyszer egy szülinapon. ez normális? nem tudom elképzelni nélküle az élete. fontos vagyok neki?
2011. aug. 26. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a francba...

Ne hari h ezt mondom,de tapasztalatból mondom.

6évig jártamm 1 pasival... Ő igy viselkedett mint a te párod veled...

Vártam h változzon... De hiába...:(

6évet csak kidobtam az ablakon...:(

Most lett új párom. :) V is lassan 1 éve. Ő totál az ellentéte.:) Nem csak magával hanem velem is törődik. Nem megy bulizni v ha igen akkor is csak velem.:) Boldog vok.:) S tom h amavval a fiúval sosem lehettem volna ilyen boldog...

Ez nem vicces. Ha szeretne nem hagyna egyedül mig ő jót bulizgat és flörtölget más nőkkel. Mert szerinted mit csinál..?

H tudnál igy élni? Képzeld ha a későbbiekben a felesége lennél,lenne gyereketek s ő akkor is bulizni járna s a haverjai lennének az elsők..?

Ne áldozd fel magad hiába. Nem éri meg. A boldogságod ne hagyd elveszni.:)

Előtted még az élet. Állj a talpadra s áll ki magad mellett. :)

2011. okt. 8. 12:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Lehet ha te a romantikát az együtlétet szereted de ugy néz ki hogy őt inkább más foglalkoztatja. Beszéljétek meg mond meg neki hogy többet szeretnél vele tölteni..
2011. okt. 8. 13:15
 13/21 anonim válasza:
utolsó elötti válaszolónak igaza van. sztem keress egy romantikusabb törödőbb párt magadnak.
2011. okt. 8. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképp jártam, mint a 12:46-os válaszoló, 6 és fél évig voltam együtt exemmel, aki nélkülem ment bulizni, de én is nehezen tudtam partnert váltani, de aztán sikerült, most 8 hónapja vagyok együtt mostani párommal, akivel szinte mindenben összeillünk, vele sokkal jobb minden, mellesleg vele el is tudok menni a csúcsra is, exemmel nem tudtam, szóval szeretem mostani páromat!

25/N

2011. okt. 8. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Ha az én példámból tanulsz, akkor nem vársz 6 és fél évig, hanem már 2 év után hátha meg tudod tenni a partnerváltást, hidd el, menni fog, én drukkolok!

25/N

2011. okt. 8. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Szintén előző:

Tehát kérdésedre a válasz: egyértelmű, hogy nem vagy jelenlegi párodnak fontos, s éppen ezért kell partnert váltanod, hagyd a fenébe ezt a pasit, nem éri meg éveket pazarolni rá, ne várj 6 és fél évig mint én, hanem még idejében szakíts vele, mert azért 2 éves együttlét az még nem olyan sok idő, de 6 és fél év az már sok, így te még 3 év után még mindig jobb helyzetben vagy! Sok sikert!

25/N

2011. okt. 8. 19:59
 17/21 A kérdező kommentje:

25/N!

Köszönöm a bíztatást. megtettem. két hete szakítottunk. most még nagyon nehéz. vasárnap, jött és átölelt. és egy percig, majdnem kibékültünk. de aztán eszembe jutottak a dolgai. sose tudnék hinni neki. tudom, nehéz lesz. szívem mélyén, titokban, azt remélem, boldog leszek. de most úgy érzem, nem fogok tudni mást szeretni. de ő akkor sem!

majdcsak túl leszek, hisz te is újra szerelmes vagy...

2011. okt. 11. 18:36
 18/21 A kérdező kommentje:

12:46-os!

Én nem mondom ki hangosan sosem, de mélyen belül azt hittem, változni fog, előbb utóbb. de nem. még így szakítás után sem. nem tesz semmit, pedig látja, hogy elveszít. úgyhogy kezdem elhinni, hogy az ilyenek nem tudnak változni. sajnos.

2011. okt. 11. 18:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Becsülendő, hogy megtetted a szakítást. Nekem könnyebb volt a helyzetem, egyrészt mert megvártam míg ő mondja ki, hogy vége, hogy ne nekem kelljen, hát ezért is lett belőle 6 és fél év, másrészt meg miután szakítottunk idén január végén, rá 1 hétre februárban lett is új párom, akivel azóta is boldog vagyok már 8 hónapja, szóval nem voltam sokáig parlagon, s kívánom, hogy Te is hamar megtaláld az új párodat, aki szeret is!

25/N

2011. okt. 13. 11:40
 20/21 A kérdező kommentje:

25/N

Köszönöm. :)

Munkahelyet is váltok, ha összejön. akkor könnyebb lesz. nem fogom látni. amúgy meg annyira makacs, hogy hihetetlen. egész nap nem szól hozzám, inkább néz maga elé, úgy tesz mintha bántaná a dolog, de semmit sem mond. és továbbra is kiakad, ha valaki hozzám szól, de ő írogat a lányoknak, mint eddig. és le akar beszélni a munkahelyváltásról, de közben most is bulizgat az exeivel.

2011. okt. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!