Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfiak! Honnan lehet tudni, ha tetszik nektek valaki? Ha nem vagytok egyértelműek, például nem hívjátok randira az illetőt, azért van valami jele?
régen félénk voltam, sehogy nem mutattam ki az érdeklődésem, sőt, elrejtettem
amikor nem látott, akkor néztem (pl. osztályban), de mást nem tettem
Persze ez semmire sem vezetett. Most sem vagyok bum-bele típus, megfontoltan, de aktívan keresem a kiszemelt hölgy figyelmét. Indítok beszélgetéseket, cseverészek vele
Én pl alig kezdeményezek bárkinél is viszont aki tetszett nála próbáltam beszélgetést kezdeményezni,nagyon ritkán dicsérek meg valakit mert nehezen bírok megszólalni de neki még ha cikinek is éreztem próbáltam bókolni hogy nagyon csinos vagy.
De leginkább elkerültem úgy mint a többieket. Mondjuk egyértelmű volt hogy nem jövök be neki nem hozzám hasonló pasikkal vette körbe magát.
A nőkénél egyébként is nehezen szólalok meg.
Régebben amikor felénk voltam sokszor csak néztem a kiszemeltem arckifejezéstelenül, amikor rám nézett elkaptam a fejem, zavarban voltam. Szerintem nagyon nehéz rájönni, hogy tetszel neki.
"Honnan lehet tudni, ha tetszik nektek valaki?"
Beszélgess vele. Idővel oldódni fog és kiderül.
A "tetszik" azért nem annyira erős dolog, akkor meg főleg, ha kifejezetten külső megjelenésről beszélünk. Sok mindenki tetszik egyszerre, de az nem jelenti azt, hogy ténylegesen akarnék is tőle valamit. Van, aki "tetszik", de emberileg kifejezetten nem csípem, és kerülöm, mint a tüzet.
A randira híváshoz meg minimum visszajelzés kell, az ember nem rohan fejjel a falnak. Minimum egy beszélő viszony, azon belül is nem jópofizás, meg sablonok, hanem érdemi kommunikáció, meg "egy hullámhossz".
"A randira híváshoz meg minimum visszajelzés kell, az ember nem rohan fejjel a falnak. Minimum egy beszélő viszony, azon belül is nem jópofizás, meg sablonok, hanem érdemi kommunikáció, meg "egy hullámhossz"."
Pontosan!
Akár félénk valaki akár nem, akkor is szükséges valami a nő részéről ami elindítja a kezdeményezést
Ez lehet akár még egy mosoly is, vagy bók, vagy érdeklődés a nő részéről, vagy bármi hasonló.
Legalábbis az egyértelmű kezdeményezéshez egy rendesebb normális férfinak ezekre van szüksége, a puszta létezésetek nem sok rendes embert fog értelmetlen nyomulós mutatványokra ösztönözni.
Ezt el is felejthetitek!
Kérdező! Mi a helyzet veled?
Még mindig a csávóka belépőjére vársz itt vagy mi?
Jó várakozást.
Surgeon - Waiting for me :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!