Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Hogyan viselkedtek egy olyan nővel, aki egyértelműen akar tőletek valamit, de nektem nem tetszik?
Na ez tényleg teljesen érthetetlen. Az én esetemben nem ilyen durva a dolog.
Én nehezen kezelem ezt nagyon. Mert nehezen bántok meg másokat. Régebben valamikor bele is mentem ilyesmibe, mert ő akarta. Most csak akkor mennél bele, ha világossá teszi, hogy laza valami és nem vár semmit. De velem általában komolyabb dolgot szeretnének. És így nem lesz semmi.
Amúgy szerintem nem derül ki világosan, hogy mi is a kérdésed. Mi az amit nem tudsz értelmezni benne? Vagy valahogy abban reménykedsz, hogy mégis akar valamit?
Nekem, ha tetszik egy lány, akkor mikor már meglátom elkezdek rá mosolyogni indokolatlanul.
Folyton bámulom, mikor nem figyel rám vagy,ha nagyon feltünő akkor próbálom ezt takargatni. Szóval nincs veszve semmi.
Hívott már el találkozni, randizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!