Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk férfiak! Honnan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk férfiak! Honnan lehet tudni, ha tetszik nektek valaki? Ha nem vagytok egyértelműek, például nem hívjátok randira az illetőt, azért van valami jele?

Figyelt kérdés
Máshogy viselkedtek azzal, aki tetszik? Ha igen, hogy? Szoktatok beszélgetést kezdeményezni vele?

2021. ápr. 20. 20:48
 51/97 anonim ***** válasza:

"Miért ne lennék elégedett?"

Ha elégedett volnál nem volna szükség a kérdésedre, illetve kiemelni azt

"Tudod, ez a lényege ennek az oldalnak, nem csak 1 ember válaszolhat."

Egy szavam nem volna, ha érdekelne igazán bárkit is még a kérdésed.

De jól látható a válaszokból (azok hiányából) hogy a kérdésed egy lerágott csont.

Pont úgy várod rá feleslegesen a válaszokat, ahogyan azt a srácot várod teljesen feleslegesen.

Nem fog lépni, neked sem érdemes, érdemi válaszként írom.

Szívesen!

2022. jan. 15. 12:09
 52/97 A kérdező kommentje:

Elég egyszerűen gondolkodhatsz. A több válasz, nem az elégedetlenséget jelenti.

Téged mégis érdekel, hisz folyamatosan írogatsz 😂

"Nem fog lépni". Mondom, ha ez lenne a kérdés, akkor az ezotériába írtam volna. Egyébként a jóslatod nem vált be, hisz lépett.

2022. jan. 15. 12:18
 53/97 anonim ***** válasza:
46%

"Egyébként a jóslatod nem vált be, hisz lépett."

Ja, gondolom😆😆😆

Mit is mondhatnék? Jó szórakozást!😘

2022. jan. 15. 12:23
 54/97 A kérdező kommentje:
Köszönöm🙂Ha kevésbé lennél rosszindulatú, talán neked is lenne csajod még az életben 🤷🏼‍♀️
2022. jan. 15. 12:27
 55/97 anonim ***** válasza:
Bocs de én nem vagyok olyan "félénk" mint a te lovagod
2022. jan. 15. 14:02
 56/97 A kérdező kommentje:
Értem. Azért is válaszolgattál tök fölöslegesen, hisz nem tartozol az érintett csoportba🤷🏼‍♀️Vagyis mi értelme a rosszindulaton kívül? Semmi. Az meg nem érte el célját, mivel nem veszem figyelembe.
2022. jan. 15. 14:15
 57/97 anonim ***** válasza:

"Azért is válaszolgattál tök fölöslegesen, hisz nem tartozol az érintett csoportba"

Ne haragudj, de sokáig félreértettem mit értesz "félénk" alatt. Mostmár hogy értem, nem szólok bele a dolgodba.

Gondolom ezért nem szól bele más sem:)

2022. jan. 15. 14:23
 58/97 A kérdező kommentje:
Helyes. Bocs, nem tudhattam, hogy ilyen bonyolult szó 😉
2022. jan. 15. 14:37
 59/97 anonim ***** válasza:
100%
többet foglalkozom a lánnyal valamivel többet beszélek vele.
2022. jan. 15. 16:01
 60/97 A kérdező kommentje:
#59! Mi kell ahhoz, hogy továbblépj? Pl.elhívd valahova? Miből látod, hogy a lány nyitott rád?
2022. jan. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!