Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik nektek egy nő,végül mi az az indok,ami miatt nem kezdeményeztek?
-kapcsolatban van a férfi
-nem hiszi, hogy...
-tart, hogy zaklatást kiált a nő
45/F
Ennek több oka is lehet, mert ugye fejbe nem látunk, csak a külső, meg a viselkedése ami látható.
- nyávogós
- hisztis
- majom
- fellengzős
- misszpics**a
- és talán azt látom, hogy ennek úgysem lennék elég...pláne ha azt láttam, hogy mondjuk milyen pasikkal volt eddig, ami jóval magasabb mérce hozzám képest.
8# nem 6#-os vagyok, de leirom hogy nekem milyen tapasztalatom van.
hatranyos helyzetu vagyok, tudom milyenek az emberek. Nagy ivbol kerulnek. Majdnem mindenki egeszsegeset akar. Gondolom ismered a diszkriminacio szot. Csak azt fogadjak el, aki nagyon jofej, okos, lehet vele tartalmasan beszelgetni, nem nez ki rosszul.
Szoval ez nem ugy mukodik, hogy ha valaki megtetszik, le is szolithatom. Ha valakinek ugy latszik hogy bejovok, elso bemutatkozaskor eszreveszi, hogy mi a bajom, igy tehat utana 99% hogy el fogja utasitani.
Hasonlo sorstarssal lehet ismerkedni, pl en nem akarok, mert nem ugy szulettem, hanem betegseg miatt alakult ki.
Én ezt értem. Csak konkrétan a betegségre lettem volna kíváncsi, aminél nem is elutasítják az embert, hanem saját maga utasítja el a lehetőségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!